PRADA PARADOXE Nova ženska dišava


EMMA WATSON OBRAZ KAMPANJE ZA NOVO ŽENSKO DIŠAVO BLAGOVNE ZNAMKE PRADA

Prada Beauty je objavila, da bo igralka, aktivistka in ambasadorka dobre volje organizacije ZN Emma Watson obraz nove ženske dišave, ki bo kmalu razkrita in po vsem svetu predstavljena 22. avgusta. Watsonova v svojem prvem sodelovanju z blagovno znamko debitira kot režiserka pri ustvarjanju kratkega filma o dišavi, za tiskano kampanjo pa jo je fotografiral fotograf Harley Weir. 

Z neverjetno inteligenco, dinamično eleganco in pristno večdimenzionalnostjo je Watsonova utelešenje Pradine inovativne nove dišave za ženske, ki na novo piše kode ženstvenosti v nenehnem samorazvoju, ki ni nikoli enaka, a zanjo vedno pristna.

Watsonova, ki je globoko povezana z angažirano generacijo ter strastna zagovornica sprememb in opolnomočenja, je ženska, ki jo je težko uokviriti in uporablja svoj vpliv na način, ki navdihuje in motivira občinstvo vseh starosti in spolov: utelešenje inovativnega, vseobsegajočega duha Pradine nove dišave za ženske.

»Prada je vedno presegala tradicionalne modele in arhetipe pojmovane lepote ter slovi po ženstvenosti, ki izziva konvencije. V veselje mi je ustvarjati kampanjo in predstavljati dišavo s tako globokim filozofskim konceptom in trajnostnimi pobudami na način, ki se zdi resničen in pomemben.«
– Emma Watson, igralka in aktivistka

»Emma Watson ima močno eleganco in čuječ, angažiran duh, odločen za pozitivno evolucijo – popolno utelešenje Pradine nove ženske dišave. Njeno obsežno delo, od igralstva do aktivizma, je več kot navdihujoče ter je znak njene pristnosti in sposobnosti, da navdihne čustva ter nagovori mlado, angažirano generacijo, ki zahteva pristnost.«
– Yann Andrea, generalni direktor Prada Beauty International