Müller eine schwäbische Erfolgsgeschichte
O podjetju
Odkrijte več
Ko postane nakupovanje užitek

Moderni potrošniki pri nakupovanju pričakujejo prijeten ambient, prijazno in strokovno usposobljeno osebje, široko paleto izdelkov in ponudbo kvalitetnih blagovnih znamk. Seveda po ugodnih cenah. V naših številnih poslovalnicah najdejo prav to.
Müller – več kot 800 poslovalnic v Evropi – ugodni nakupi in zabava pri nakupovanju za vso družino.

Velika raznolikost sortimenta

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodijnjstva. V naši ponudbi boste našli preko 180 000 izdelkov!

Zanesljivo: kakovost in nizke cene

Trudimo se narediti največ za zadovoljstvo naših kupcev. Za nas sta pomembna dva dejavnika – ugodne cene in pestra ponudba. Neodvisni testi dokazujejo, da so cene Müllerjevih izdelkov primerljive s cenami konkurenčnih podjetij. To dokazujejo prav naši zvesti kupci, ki nam vedno znova zaupajo. Izjemno ugodne cene, pestra izbira in ponudba kvalitetnih blagovnih naše zadovoljne kupce vedno znova prepričajo!

Strokovno usposobljeno osebje

Naša izrazita storitvena usmeritev zahteva veliko od vsakega zaposlenega. Pričakuje se delavnost, angažiranost in predanost ter kompetence na številnih področjih. In prav to so lastnosti, ki jih naših 34.000 zaposlenih v 7 državah vsakodnevno izkazujejo. S svojo predanostjo, prijaznostjo in obsežnim strokovnim znanjem si zaslužijo pohvalo in priznanje naših kupcev.

Luksuzen ambient

Pustite se presenetiti edinstvenemu ambientu v vam najbližji poslovalnici Müller. Prijetno vzdužje kot tudi pozorno razporejene police, nakupovanje v Müllerju naredijo v prav posebno nakupovalno izkušnjo. Obiščite nas še danes!