Zaposlitev v Müllerju. Doživetje. Tipično Müller.
Zaposlitev v Müllerju.
Kot mednarodno trgovsko podjetje s stalno širitvijo širom Evrope, z več kot 800 prodajnimi mesti in preko 35.000 zaposlenih v 7 državah našim zaposlenim in vsem, ki bi to želeli postati, nudimo najboljše možnosti osebnega in poslovnega razvoja.

Velik poudarek dajemo timskemu delu. Vsak zaposleni s svojim znanjem in veščinami prispeva k skupnemu uspehu in tako prispeva k razvoju podjetja. V Müllerju imate priložnost s svojo predanostjo in ambicioznostjo pridobiti nove odgovornosti ter se razvijate tako poslovno kot tudi osebno.

Smo spodbudili vaše zanimanje? Preverite prosta delovna mesta ali pošljite svojo ponudbo z življenjepisom na e-mail: zaposlitev@mueller.si.

Edinstvena korporativna kultura

Müller je zelo uspešno podjetje, ki od leta 2017 deluje samostojno kot zasebna fundacija. Vse, kar zmoremo, naredimo sami: imamo lastno programsko opremo za blagajne, naš oddelek za širitev se ukvarja z razvojem nepremičnin, naš gradbeni oddelek je odgovoren za realizacijo poslovnih, stanovanjskih nepremičnin od načrtovanja do gradbenih dovoljenj ter tudi upravljanje nepremičnin.

Kar se je začelo z individualnimi dosežki posameznika, je značilno za nas še danes. Osebna predanost je tisto, zaradi česar je Müller tako uspešen. Zato se raje osredotočamo na uspešnost in predanost kot na nazive in ocene. Pomembna nam je strokovna usposobljenost, s katero je pri nas mogoče doseči vse. Za razliko od leta 1953 je Müller zdaj močno podjetje. Smo ekipa in stojimo drug za drugega in podpiramo vsakogar tudi v osebnih zadevah. “Družina Müller” pozdravlja vse, ki delijo naše vrednote. Zato imamo radi svojo raznoliko ekipo in ljubimo raznolikost – ne samo na policah.