ZNAMENITA KIEHL'S KOZMETIKA
Kiehl’s Since 1851, znamenita ameriška blagovna znamka, specializirana za ustvarjanje formul za nego kože in las, je letos novembra odprla svoj kotiček v poslovalnici Müller v Ljubljani BTC City.


Kiehl's je od odprtja svoje prve lekarne v New Yorku leta 1851 postal prepoznavno ime v industriji nege kože, saj svojim strankam ponuja svoje najboljše formule, zasnovane na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in edinstvenih naravnih učinkovin. Kiehl’s kozmetika ima sedaj novi kotiček v poslovalnici Müller v Ljubljani BTC City. 

Od prepoznavnih elementov tradicije in zgodovine blagovne znamke je šel Kiehl’s tokrat še korak dlje, novi kotiček v poslovalnici je postavljen skladno s trajnostnimi načeli. Od ustanovitve leta 1851 blagovna znamka stremi k napredku – od odgovorne zasnove izdelkov, embalaže, proizvodnje  do podpore skupnosti in zmanjševanju negativnega vpliva na okolje.        

Prerez traku: generalni direktor divizije L'Oréal Luxe Güven Dalgıç, nacionalni vodja ključnih strank Slovenije divizije L'Oréal Luxe Aleksandra Bartol in vodja nabave oddelka parfumerije Müller Slovenija Renata Mulec.

Tako v novem kotičku v poslovalnici Müller v Ljubljani BTC City, Kiehl's Since 1851 ostaja zvest svoji dediščini v smislu vrhunske ponudbe storitev, ki jih ponuja strankam po vsem svetu. Vsi člani prodajnega osebja Kiehl's nadaljujejo z načinom obravnave strank, kot zapoveduje izročilo znamke, zato so poleg poznavanja sestavin in formulacij, v duhu lekarniške tradicije, usposobljeni predlagati tretmaje in režime nege kože in las. Tako kot v vseh trgovinah Kiehl's po svetu bo tudi novo odprt Kiehl’sov kotiček v poslovalnici Müller v Ljubljani BTC City uporabljal prepoznaven koncept blagovne znamke “Try before you buy” - preizkusi pred nakupom, ki strankam omogoča,  da v domačem okolju preizkusijo dopolnilne vzorce. 

Kiehl's je bil ustanovljen v East Villageu v New Yorku kot klasična lekarna. Njegova edinstvena in bogata dediščina predstavlja pravo zakladnico znanja s področja kozmetike, farmacije in botanike, ki se je razvijala in prenašala iz roda v rod.