hej:pure

Nova blagovna znamka dišav hej:pure navdušuje s trajnostjo, ki je zabavna! 
hej:pure je celosten, trajnosten koncept dišav, ki se začne že z odgovorno pridelanimi viri,
s podporo socialnih in ekoloških okoljskih projektov in vključuje tudi trajnostne
embalažne materiale. Dišave so na voljo samo v Müllerju.
pure flower
pure water
pure wood

hej:pure: Trajnostno. Ozaveščeno. Čisto. 


Sveže, čiste kreacije dišav in eleganten dizajn embalaže z odlično 98-odstotno možnostjo recikliranja. Od dišavnega olja pa vse do zložljive škatle je bila tema trajnosti popolnoma premišljena s tem konceptom dišave: vsaka dišava vsebuje posebne, naravne sestavine, ki izhajajo iz odgovorne pridelave surovin in so bile pridobljene v pravičnih delovnih pogojih.

hej:pure – popolnoma okolju prijazno 


Prefinjene dišave, narejene za vas, zagotavljajo dober občutek s čistim, 100-odstotnim veganskim receptom - brez spornih sestavin, kot so palmovo olje, UV filtri in barvila. Brez plastičnega pokrovčka in celofanskega ovoja, s čimer se prepreči prekomerna uporaba plastike. Z nakupom izdelkov hej:pure sta podprta družbena zavezanost in promocija projektov zaščite voda in morja. Vse tri dišave so proizvedene v Nemčiji na podnebno nevtralen način.

Trije izjemni svetovi dišav, ki očarajo 

  • pure flower je cvetlična, elegantna in ženstvena dišava, z živahno malino, s čutno noto cedre in narejena iz olja damaščanske vrtnice – pridobljeno z odgovorno pridelavo v Bolgariji.

  • pure water  je vodna, čista in ženstvena dišava z akordi morske soli, z nežno noto cedrovega lesa in absolutnega izvlečka jasmina – pridobljenenega z odgovorno pridelavo v Indiji.

  • pure wood je lesno-sadna uniseks dišava iz svežih potonik, čutne vanilije, toplega lesa cedre in pudrastega vetiverja – pridobljenega z odgovorno pridelavo na Haitiju.