LUMINOUS SILK FOUNDATION: KULTNI SIJAJ S PODPISOM ARMANI

Tekoči puder LUMINOUS SILK FOUNDATION blagovne znamke Armani Beauty je prava inovacija v dekorativni kozmetiki in je bil prvi izraz filozofije doseganja popolne polti z najrahlejšim dotikom. Ta puder združuje brezhibno končno podobo s svežim, zdravim sijajem zahvaljujoč formulaciji, ki naredi obraz lepši na svetlobi. Z učinkom revitalizacije polti in ohranjanja sijoče svežine skozi ves dan je LUMINOUS SILK FOUNDATION med umetniki ličenja pridobil status priljubljenega in zanesljivega izdelka. Kožo resnično naredi popolno za vsako priložnost in pod vsako svetlobo ter ustvari polt, ki je videti brezhibna tudi na fotografijah. Izdelek LUMINOUS SILK FOUNDATION je idealen za vse tipe kože, združuje profesionalen rezultat z vrhunskim občutkom ugodja na koži in je nepogrešljiv pripomoček vseh umetnikov ličenja. Tudi izdelek LUMINOUS SILK FOUNDATION se enostavno nanese v sklopu dnevne rutine. LUMINOUS SILK FOUNDATION je na voljo v 23 odtenkih za vsako barvo kože. 

Ima tekočo teksturo in ne ustvarja videza maske. Izdelek LUMINOUS SILK FOUNDATION odkriva naravni sijaj kože. Formula Micro-fil™ Light Technology tekočega pudra LUMINOUS SILK FOUNDATION ustvari na koži izjemno nežen občutek, podoben svili. Skrivnost te pionirske tehnologije je v fino mletih pigmentih visoke čistosti. Glicerin kot del najkakovostnejše formule zagotavlja vlaženje, rezultat pa je učinek polepšanja. Puder se prodaja v 2 velikostih (30 ml in 18 ml).

BLENDER BRUSH – ZA PROFESIONALNE REZULTATE BREZ NAPAK

Popoln sopotnik za ustvarjanje profesionalnega zaključka izdelka LUMINOUS SILK FOUNDATION je Giorgio Armani BLENDER BRUSH.

BLENDER BRUSH je zaradi večnamenske oblike intuitiven in odporen na napake ter omogoča uporabo na vseh delih obraza za brezhiben nanos pudra. Njegova večnamenska oblika natančno nanese podlago tudi na najožje konture obraza. BLENDER BRUSH izboljša končni rezultat izdelka LUMINOUS SILK FOUNDATION in mu podari brezhiben videz.

BLENDER BRUSH ima ergonomsko obliko. Čopič je izdelan iz sintetičnih vlaken, kovinskega obročka in črnega lakiranega lesenega ročaja s srebrnim reliefnim logotipom Giorgio Armani.

LUMINOUS SILK CONCEALER: BLEŠČEČA FORMULA Z UČINKOM POPOLNOSTI

Večnamenski korektor LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE GLOW CONCEALER je lahek in prijeten za uporabo ter je na voljo v 7 odtenkih. Prikrije in poudari, hkrati pa poskrbi za sijaj.

Večnamenski korektor LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE GLOW CONCEALER, ki je namenjen prekrivanju podočnjakov, rdečice in nepopolnosti med ličenjem, združuje izjemno fino teksturo in intenzivno pigmentirano formulo. Formula vsebuje sestavine, ki poskrbijo za sijaj in hkrati zmanjšajo vidnost drobnih gub. Znano je, da kofein zmanjšuje pojav podočnjakov in zabuhlosti okrog oči. Formula je sestavljena iz mineralnih pigmentov, prevlečenih z aminokislinami, in kot zrak lahkih mikrosfer, ki prekrijejo obraz brez občutka obteženosti, vendar zagotavljajo 24-urno vlaženje za polt, ki ni brez sijaja.

LUMINOUS SILK – RUTINA LIČENJA ZA NEPREMAGLJIV SIJAJ ARMANI

Giorgio Armani predstavlja rutino ličenja po korakih LUMINOUS SILK. Nekoč je bila najbolj varovana skrivnost med umetniki ličenja, sedaj pa izboljšana rutina LUMINOUS SILK olajša doseganje legendarnega sijaja Armani.
PRIPRAVITE
Prvi korak je priprava kože na nanos ličil. Kot podlago nanesite izdelek LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER. Nanesite ga s konicami prstov in vmasirajte v kožo, da z njim prekrijete vse dele obraza, tudi okrog nosu, ustnic, na čelu in proti vratu.

IZPOPOLNITE
Za doseganje enotne in bleščeče polti uporabite izdelek LUMINOUS SILK FOUNDATION. Prepoznavni tekoči puder Giorgio Armani prekrije, poenoti in izpopolni polt za sijoč videz kože. Izberite popoln odtenek tako, da preizkusite dva ali tri odtenke na liniji čeljusti in ugotovite, kateri ton se najbolje zlije s kožo, nato pa ustvarite brezhiben, enakomeren zaključek z nanosom podlage s čopičem Giorgio Armani BLENDER BRUSH.

PREKRIJTE
Izdelek LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER je na voljo v 10 odtenkih, nanesete pa ga lahko samostojno pred ali po nanosu podlage za prekrivanje, poudarjanje ali korekcijo. Za brezhibno prekrivanje podočnjakov bo odtenek v tonu breskve nevtraliziral temne lise, nanos svetlejšega odtenka pa bo uravnotežil tone in ustvaril popoln zaključek.
ZABLESTITE
Zablestite z izdelkom FLUID SHEER, večnamenskim tekočim osvetljevalcem, bronzerjem in rdečilom. FLUID SHEER je na voljo v 6 odtenkih in prispeva k naravnemu in bleščečemu videzu kože. Za poudarjanje ga lahko nanesete na ličnice, obrvno kost, nad ustnice in na konico nosu. Če izdelek FLUID SHEER nanesete pod tekočim pudrom, ustvari mehko, vlažilno podlago in nežen sijaj. Če ga zmešate s tekočim pudrom, izboljša naravni sijaj kože.

ZAKLJUČITE
Izdelek LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER je na voljo v 8 odtenkih in omogoča vsestransko uporabo, pri čemer ustvari bleščeč končni videz. Pri samostojnem nanosu izdelek LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER zagotovi svež in bleščeč videz, če pa se nanaša za tekočim pudrom, prispeva k dolgotrajnemu zdravemu sijaju.
Izdelke Giorgio Armani Beauty lahko najdete v poslovalnicah Müller na Čopovi ulici 40 in BTC City Ljubljana.