1. FOTOGRAFIRANJE S PISANIMI PRIPOMOČKI


Vsako poletno fotografijo na plaži bodo popestrili različni pisani pripomočki.

Uporabite vse, kar menite, da bi vašo fotografijo naredilo še bolj posebno. Priporočamo pisane dodatke kot so vetrnice, baloni, slamniki ali njihove igračke.

2. FOTOGRAFIRANJE OB IGRIIzkoristite igrive trenutke na mivki, v vodi in ne pozabite na kapljice vode, ki bodo vaše fotografije še dodatno popestrile.

Fotografirajte svoje najmlajše ob igri samostojno ali s prijatelji in tako boste ovekovečili poseben spomin, ki se ga bodo z veseljem spominjali, tudi, ko bodo vsi skupaj odrasli.

3. FOTOGRAFIRANJE Z RAZLIČNIH KOTOV


Fotografije vaših malih raziskovalcev bodo posebne tudi, ko bodo posnete z drugačnih in raznolikih kotov.

Če otroci ležijo, se uležite poleg njih in jih fotografirajte, tako boste v enaki ravnini kot oni in fotografija bo kreativna in bolj dinamična. Poigrajte pa se tudi s fotografiranjem s ptičje perspektive. Naš nasvet: če je otrok več, naj se vsi uležejo na tla, tako, da imajo glave eno ob drugi, v skupni točki, navidezno bi lahko rekli, da z glavami tvorijo rožico. Animirajte jih in ko se najbolj smejejo, pritisnite na sprožilec.

4. FOTOGRAFIRANJE V DALJAVOČudoviti razgledi na neskončno morje, s sončnimi zahodi, ob poznih popoldnevih - idealno ozadje za vašo fotografijo z malčkom.

Malček naj se prosto igra ali sprehaja, vi pa poskusite uloviti kot, ki se vam zdi najlepši. Naš nasvet: malček naj gleda stran od vas, fotografirate ga v hrbet, v ozadju pa je neskončnost morja.

5. NE POZABITE NA DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO


Ne potrebujete vedno fotografa, da bi naredili družinsko fotografijo.

Z malo iznajdljivosti, lahko ustvarite kreativne posnetke. Naš nasvet: postavite fotoaparat na tla ali na večji kamen, nastavite samosprožilec in se z družino postavite v kreativno postavitev. Zabavajte se in ob tem naredite lep, skupen spomin. Morda bo potrebno nekaj več poskusov, toda obljubimo vam, splačalo se bo.

Vse poletne fotografije z malčki shranite v fotoknjigi: https://www.mueller.si/foto/.