Moj otrok klub
Dobrodošli v Moj otrok klub!
S prijavo v Moj otrok klub si zagotovite številne ugodnosti:

  • darilo dobrodošlice*
  • kupone, popuste in posebne ugodnosti za vso družino**
  • nasvete in informacije o novostih

Tu se lahko brezplačno prijavite v Moj otrok klub in si zagotovite vaše ugodnosti - REGISTRACIJA.*DARILO DOBRODOŠLICE: 1. FLYER S KUPONI, ki poleg kuponov s popusti in ugodnostmi za vso družino, vsebuje tudi kupon za 5,00 € popusta ob nakupu v vrednosti nad 20 € (Kupon lahko koristite le enkrat. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi, akcijami, popusti. Popusti se med seboj ne seštevajo.) 2. PREVIJALNI SET in gratis vlažne robčke (kupon za prevzem v vam najbližji poslovalnici prejmete le v primeru, da v formularju ob registraciji označite z X "Da, želim prejeti previjalni set". ). 

OPOMBA: Darilo dobrodošlice prejmete po pošti po uspešni registraciji in sicer pribl. 6 tednov pred predvidenim datumom rojstva otroka ali pribl. 2 tedna po registraciji v primeru, da je otrok že rojen oz. je termin rojstva kmalu po vaši registraciji. 

**Kupone, ki jih prejmete na vaš e-mail naslov preko e-novic, ob nakupu v najbližji poslovalnici Müller predložite na blagajni v tiskani obliki ali na telefonu in prejeli boste popust oz. ugodnost.