Izberem Müller znamko!

Blagovne znamke Müller


Tako raznoliko kot je življenje, tako raznolik je tudi naš sortiment. Izbor, kvaliteta in ugodne cene – to je vse, kar predstavlja blagovna znamka Müller. Naš širok sortiment pokriva vsa področja vsakodnevnih potreb: nego in lepoto, prehrano in dobro počutje ali gospodinjstvo in družino. Predstavljamo vam izdelke naših Müller blagovnih znamk!

Odkrijte približno 4.000 izdelkov z večkrat nagrajeno kvaliteto iz našega sveta Müller blagovnih znamk.

Večino naših blagovnih znamk najdete v vseh naših poslovalnicah.
Nega in lepota
Naše ekskluzivne blagovne znamke poskrbijo, da zasijete! Za vsakega se najde nekaj za nego kože, telesa, las, zob in stopal ter zaščito pred soncem.

Zelo učinkovit sistem za nego kože obraza za vsak tip kože in vse starostne skupine smo razvili pod blagovno znamko CV. Za sijoče lase, negovane roke in popoln videz obraza poskrbite z izdelki iz negovalne serije naših blagovnih znamk Aveo in Body & Soul. Želite svoj dom spremeniti v oazo dobrega počutja? Potem morate preizkusiti eksotične dišave blagovne znamke Body & Soul Wellness!

Optimalno nego za lepe lase si zagotovite z izdelki za nego in oblikovanje las blagovne znamke Artist. Uživajte na soncu brez skrbi z izdelki za zaščito pred soncem znamke Lavozon, ki so primerni za vse tipe kože. Seveda smo razvili tudi lastno blagovno znamko za lepa stopala in noge, ki se imenuje Barfuss. Poleg tega imamo za vaše noge tudi lepe nogavice in hlačne nogavice – odkrijte našo blagovno znamko MOVE UP!
Prehrana
Naše blagovne znamke s področja prehrane podpirajo našo obljubo kvalitete. Odkrijte pestro ponudbo Müller blagovnih znamk po ugodnih cenah, vse od zdravih bio živil in okusnih sladkarij do proteinskih prigrizkov. Naše blagovne znamke ponujajo kvaliteto po ugodnih cenah. 

Odkrijte kakovostna živila in raznolikost Müller znamk v vaši najljubši poslovalnici. Ponudba je tako raznolika kot vaše življenje. Okusni in kvalitetni piškoti, čokolade in ostalo pecivo za prave sladokusce znamke Mia Bella. Sadne rezine in mešanice oreščkov znamke Hochgenuss poskrbijo za dvig energije. Športne cilje boste dosegli z disciplino – in energijsko bogatimi rezinami znamke Sports Factory. Nato bo znamka Müller Teestube poskrbela za popolno sprostitev: noge v zrak in uživajte v popolnem trenutku z našimi čajnimi mešanicami! 
Malčki in otroci
Vašemu otroku ne sme manjkati prav nič. Za to poskrbi Müller. Pri naših blagovnih znamkah za malčke in otroke najdete vse, kar vaš malček potrebuje za nežen začetek življenja. Pri nas najdete le najboljše za vašega malčka in otroka. In najboljše ne pomeni nujno najdražje.

Naša znamka Beauty Baby bo poskrbela, da bo vaš malček najlepši na svetu. Pomislili smo na vse, kar vaš malček potrebuje za prvo poglavje svojega življenja: vlažni robčki, plenice, otroška hrana ali prikupni dodatki. Seveda pa nismo pozabili na mamice. Z izdelki znamke Beauty Baby Mama boste najlepša mamica na svetu. Najdete lahko vse, kar mlada mamica potrebuje: nedrček za dojenje, negovalna olja in ostale izdelke. Čas za kopanje! S pisanim svetom izdelkov znamke Beauty Kids se lahko kopalna zabava prične. Še ni dovolj igre? Z razburljivimi izdelki za igro znamk Toy Place in Paperzone se vaš dom v hipu spremeni v svet doživetij za velike in male. Vas zebe v noge? Ne v Müllerju. Z našimi modnimi nogavicami znamke Move Up sta mamica in malček pripravljena na hladne in vroče dni.
Dobro počutje
Müller misli tudi na vaše dobro počutje: izdelki naših blagovnih znamk so za vas izdelani z veliko ljubezni in pozornosti ter podpirajo zdrav in uravnotežen življenjski stil. Posebnost teh izdelkov pa je, da so izdelani pod našim nadzorom, tako da imamo velik vpliv na njihovo kvaliteto. Tako pri nas ne kupite standardnega izdelka, ampak kvalitetni izdelek. Tudi cena je prava: zahvaljujoč našemu velikemu obsegu prodaje vam lahko ponudimo izdelke, ki si jih lahko privoščite.
Dobro počutje se pri nas začne s higieno. Za vašo ustno higieno poskrbijo izdelki znamke Sensident, za prijeten občutek na koži pa izdelki znamke Duchesse. Za higieno v vašem domu poskrbijo naši izdelki znamke SoftStar. Nadležne komarje in UV-žarke od vas odganjajo izdelki za zaščito pred insekti in soncem znamk Sarazen in Lavozon. Za sproščeno in varno ljubezensko življenje pa poskrbijo izdelki znamke YoungHearts.

Izdelki za dobro počutje znamke Silavit pripomorejo k vašemu boljšemu počutju in uravnoteženemu življenjskemu stilu. Kaj pa izlet v oazo stopal? Naši blagodejni izdelki za nego stopal so še posebej primerni za vaša stopala. Se ponašate z naravno lepoto? Svoj notranji sij še poudarite z izdelki blagovne znamke Pflanzenkosmetik von Müller.
Dom in domače živali
Naš dom je kraj, kjer se počutimo dobro. In to moramo tudi občutiti. Z Müller znamkami za vse, kar je povezano z gospodinjstvom in hišnimi ljubljenčki, ta občutek še krepimo.

Za nas sta pri razvijanju izdelkov še posebej pomembni visoka kvaliteta in poštene cene. Ni nujno, da se ti dve stvari izključujeta. Samo čist dom je vabljiv dom. Naši kvalitetni izdelki znamk SoftStar in Blink v trenutku poskrbijo, da vaš dom zasije. V sortimentu najdete kuhinjske brisačke, metlo in zapeljivi svet dišav. Vam lahko predstavimo vašega novega kuhinjskega pomočnika CleanPac? Na pomoč vam priskoči pri kuhi, peki in zamrzovanju živil. Kdor uživa v igranju z ognjem in barvami, bo navdušen nad našima znamkama Fire Max in Bella Casa. Ti dve znamki sta namreč specialistki za osvetlitev in barve za boljše vzdušje. Kdor za svojega hišnega ljubljenčka želi le najboljše, ga razvaja s poslasticami Müller znamke Pet Bistro. Živalski gurmani se že veselijo odličnega obeda znamke Pro Life z do 97 % deleža rib. Zdaj so vaši domači ljubljenčki pripravljeni na nova doživetja.
Oznaka „vegansko“

Za strog veganski način življenja je značilna popolna odpoved vsem sestavinam živalskega izvora, ne glede na to, ali je bila žival za to pokončana (meso, krzno, usnje) ali pa živi naprej (mleko, jajca, med).

Müllerjev namen je uvesti enotno oznako za vse veganske izdelke Müller lastnih blagovnih znamk ter s tem informiranje potrošnikov. Na ta način lahko kupci že na prvi pogled ugotovijo, kateri izdelki so primerni zanje, ne da bi jim bilo treba brati sestavine na izdelku ali celo kontaktirati proizvajalca.