Pogoji uporabe darilne kartice Müller
Izdajatelj Müller darilne kartice (v nadaljevanju „darilna kartica“) je MUELLER DROGERIJA družba za trgovino in storitve d.o.o., Čopova ulica 40, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju „Müller“). Za uporabo darilne kartice veljajo spodnji pogoji:

  1. Lastnik darilne kartice lahko darilno kartico uporabi za plačilo blaga in storitev v evrih izključno v vseh Müller poslovalnicah v Sloveniji.
  2. Darilne kartice ni mogoče uporabiti za pridobitev druge Müller darilne kartice ali ostalih predplačniških proizvodov. Za predplačniške proizvode veljajo vrednostne oz. plačniške kartice (npr. Mobilfunk, Entertainment (glasba, filmi, igre), potovanja itd.), s katerim si lahko pridobite blago ali storitve drugih zunanjih ponudnikov.
  3. Na darilno kartico se lahko v enkratnem znesku naloži od najmanj 5 evrov in do največ 250 evrov. Ob pridobitvi darilne kartice kot tudi ob nadaljnjem polnjenju popust ni možen.
  4. Izplačilo dobroimetja v gotovini ali preostalega zneska nakupa ni možno. Dobroimetje se lahko koristi dokler ni v celoti porabljeno.
  5. Lastnik darilne kartice lahko dobroimetje na darilni kartici kadarkoli preveri na blagajni v vseh Müller poslovalnicah v Sloveniji.
  6. Müller ne prevzema odgovornosti za izgubo, krajo, nepooblaščeno uporabo ali poškodbo darilne kartice, če naloženega dobroimetja ni več mogoče določiti. V takšnem primeru se dobroimetja na darilni kartici ne povrne.
  7. Darilna kartica ostane last podjetja Müller. Darilna kartica ni prenosljiva. Kot pooblaščena oseba za uporabo darilne kartice velja oseba, ki jo predloži oz. uporabi.
  8. Darilna kartica je veljavna tri leta od datuma polnjenja. Rok prične veljati s koncem leta, v katerem je bila darilna kartica izdana. Po tem obdobju dobroimetje na darilni kartici zapade.
  9. Pogoji so v skladu s slovenskim pravnim redom.

Veljavno od: 10.10.2022