Betty Barclay Oriental Bloom
Romantična dišava s florientalsko čarobnostjo
Nova dišava za ženske Betty Barclay Oriental Bloom vas popelje v magičen Marakeš s čarobnimi trgi, pisanimi barvami, stenami, okrašenimi z mozaiki in orientalskimi vonjavami. Sredi tega vrveža se skriva majhna oaza miru – tradicionalen maroški riad s ploščicami v mozaiku, bogatim dekorjem, žuborečo vodno fontano in vodnim bazenom, ki vabi k ohladitvi. Betty Barclay Oriental Bloom predstavlja kraj brezčasne elegance sredi živahnega mesta.
Klic orienta

Dogodivščine in tuji, daljni svetovi z navdihujočo naravo in impresivno raznolikostjo dišav – to je hrepenenje po vzhodu. Zatočišče na daljnem vzhodu, romantičen kraj, obdan s skrivnostnimi, očarljivimi lepotami orientalske umetnosti, kjer lahko zadihate. Kraj, kjer se lahko duša zasanja. Betty Barclay Oriental Bloom je dišava za romantično in čutno žensko, ki življenje okuša z radovednostjo in jo obda z ženstvenimi dišavnimi notami ter jo popelje v sanje o tujih svetovih in dogodivščinah. Florientalska vrsta dišave – hibrid cvetnih in orientalskih not – povezuje sladkost in svežino cvetnih esenc z opojnostjo toplih in začimbnih arom. Tako nastane igriva, romantična kompozicija, ki je sicer izrazita, a ne vsiljiva.
Florientalska dišavna oaza

Betty Barclay Oriental Bloom se potopi v živo svežino oaze, ki odpira lahko, florientalsko kompozicijo z živahno hruško in transparentnimi, rahlo vodenimi cvetnimi listi frezije in jasmina. Cvetoč šopek se v srcu razširi z nežnimi, ženstvenimi notami magnolije, ki jo objema sladka, zapeljiva čarobnost tonkinega zrna, ki spominja na mandlje in kanček znane arome vanilije. Zaokroženi in nežno umeščeni orientalski cvetovi imajo v odhodu note mehkega lesa in mošusa.
Vrhnje note
Hruška, frezija,
jasmin
Srčne note
Magnolija, tonka,
vanilija
Bazne note
Svetli les,
mošus

              FLORIENTALEN – ŽENSTVENO ZAPELJIV