Lancome

PODAJ PRIZNANJE SVOJI NOTRANJI MOČI

Leta 2019 je Lancôme zasnoval dišavo nove generacije sodobnih žensk, ki rušijo pravila o lastnih dosežkih. Močne vendar vključujoče, ambiciozne vendar velikodušne, na novo opredeljujejo pomen uspeha tako, da sebe in ostale ženske opolnomočijo ob doseganju svojih ciljev. Pod svojimi pogoji.

Z leti je ta rastoča skupnost navdihnila Idôle, da je postal dišava prihodnosti.

Lancome

Izvor vsakega uspeha smo sami, saj se vsaka bitka prične z zmago nad seboj. Idôle vabi ženske, da odkrijejo kdo so in se v polnosti sprejmejo.

Izražajoč spoznanje, da je predanost zasidrana v naši verodostojnosti, Idôle L'Eau de Toilette poziva k spodbujanju notranjih procesov, ki prikličejo moč in akcijo, k prvim korakom na poti k uspehom.

MOČNA SVEŽINA, PO NAVDIHU NARAVE, PODPRTA Z ZNANOSTJO

Lancôme navdihujoč prihodnost na področju dišav, izraža svojo pionirsko vizijo v Idôle L' Eau de Toilette in razkriva nove olfaktorne vidike.

Idôle L'Eau de Toilette se odpre z akordom zelenega čaja Shincha, ki mu sledi duo vrtnic z zelenimi notami in esenco vrtnice Damascena v kombinaciji s svežo bergamotko, ki doda sočne in sveže note, da ohrani elegantno srce citrusov.
Lancome
Lancome
Raziskovanje novih znanstvenih procesov za Lancôme z našim triom svežih bergamotk, od katerih je ena zamrznjena v času z molekularno destilacijo.

NOV SVEŽ SIJAJ IKONE

Idôle L'Eau de Toilette je povabilo, da se podate na notranje potovanje in sprejmete svojo notranjo moč.

Idôle L'Eau de Toilette poudarja ikonično stekleničko Idôle. Popolnoma prozoren, obdan z značilnim kovinskim okvirjem, prepušča vso svetlobo in razkriva neverjetne odtenke dišav. Idôle L'Eau de Toilette je totem za vse ženske, ki so pripravljene usmeriti svojo notranjo moč.

V skladu z Lancômovo vizijo trajnosti bo imela dišava Idôle L'Eau de Toilette možnost ponovnega polnjenja.

Lancome