novo rdečilo za ustnice LIP POWER znamke Giorgio Armani

Giorgio Armani razkriva LIP POWER

Giorgio Armani LIP POWER je novo dolgoobstojno rdečilo za ustnice, ki daje barvi ustnic izredno intenzivnost. Inovativna formula, ki združuje udobje in dolgo obstojnost hkrati. Njen osupljiv dizajn in preprosta natančnost sta na voljo izključno v poslovalnici Müller v Ljubljani-BTC in poslovalnici Müller v centru Ljubljane na Čopovi.

Moč kapljice. Moč nošenja. Moč barve. Moč ženske.Združitev elegance in sloga, za čudovit drzen odnos. Visoka učinkovitost, intenzivna barva, udobje in obstojnost.

Njena barvna intenzivnost in prekrivnost, ki trajata, vam omogočata, da uživate v svojem dnevu, brez pomislekov in skrbi o vaših ustnicah.

Odkrijte več v videu poleg ali kliknite tu.


Novo rdečilo za ustnice Giorgia Armanija zaradi svoje edinstvene oblike brez težav drsi po ustnicah. Njena okrogla, kapljici podobna oblika, omogoča natančen, brezhiben rezultat brez veliko truda.

Da se aplikator ne izsuši in da formula ostane vedno sveža, se hermetični pokrov tube s klikom tesno zapre in tako ohranja higieno in čistočo rdečila za ustnice.


Odkrijte svojo notranjo moč. Od nežnih rožnatih odtenkov do intenzivnih, drznih odtenkov - 3 ikone, vsestranska uporaba.

Široka paleta odtenkov kolekcije LIP POWER vsebuje odtenke prefinjene linije barv rdečil za ustnice, značilnih za blagovno znamko Giorgio Armani. Mednarodna umetnica ličenja znamke Giorgio Armani, Linda Cantello, je razvila te odtenke, da bi pritegnila različne sloge in osebnosti muze znamke ter jim ugodila.

Izberite svoj popoln odtenek - odkrijte več!


LIP POWER ima nezdružljivo kombinacijo dolge obstojnosti in udobja. Te običajno nasprotne lastnosti zdaj delujejo skupaj, zahvaljujoč dvema oljema, ki se običajno ne mešata skupaj, zdaj pa sta prvič združena s pomočjo edinstvenega polimera v obliki patentirane tehnološke inovacije lepotne znamke Armani.

Prvič, satenasto zaključno olje tega rdečila za ustnice deluje kot zaščitna plast, ki preprečuje občutek nelagodja in zategovanja na ustnicah. Nato se polhlapno olje, ki izhlapi 100-krat počasneje kot tipična olja za rdečila za usnice, ovije okoli ustnic.

Rezultat je tekstura rdečila za ustnice LIP POWER, ki zagotavlja občutek udobja na ustnicah skozi ves dan.