Kako prepoznati lažne nagradne igre in se jim izogniti

Žal po spletu pogosto krožijo nagradne igre z lažno vsebino, nekatere med njimi so prirejene tudi v imenu našega podjetja. S tovrstnimi nagradnimi igrami naše podjetje Mueller Drogerija d.o.o. ni povezano in vas opozarjamo, da nikar ne sodelujte. Vse aktualne nagradne igre, ki jih organiziramo, so javno objavljene na naši spletni strani https://www.mueller.si/aktualno/nagradne-igre/ ali na naši uradni Facebook strani Müller Slovenija https://www.facebook.com/MullerSlovenija. Tukaj lahko izveste, na kaj morate biti pozorni, da boste lahko prepoznali lažne nagradne igre. 

Opombe glede uradnih Müller nagradnih iger: 

  • Nagradne igre znotraj naših kanalov družbenih omrežij potekajo samo na družbenih omrežjih in se ne nanašajo na noben drug kanal (razen v posameznih primerih na uradno Müller spletno stran).
  • Müller v svojih nagradnih igrah nikoli ne podarja denarja.
  • Naše nagradne igre imajo vedno pregledne pogoje sodelovanja in podrobne izjave o varstvu podatkov. 


Kako prepoznate lažno nagradno igro? 

Obstaja nekaj indicev, ki vam lahko nakažejo, da gre za lažno nagradno igro. Na primer, nagradna igra lahko vsebuje očitne pravopisne napake ali pa je besedilo okorno oblikovano. Preverite tudi kontaktno osebo/lastnika in »impresum« spletnega mesta. V primeru prave Müller nagradne igre, so vedno podani kontaktni podatki podjetja Mueller Drogerija d.o.o. 

Če niste prepričani, v nobenem primeru ne posredujte osebnih podatkov. Da zaščitite sebe in druge, lahko sumljiva mesta prijavite neposredno družbenim omrežjem, kot sta Facebook ali Instagram.

V  vsakem primeru se lahko vedno obrnete na naš kontakt za stranke info@mueller.si.

POZOR - AKTUALNA LAŽNA NAGRADNA IGRA


Po spletu trenutno kroži nagradna igra, kjer lahko preko vprašalnika pridobite nagrado 1.000 €, zato vas želimo obvestiti, da gre za lažno nagradno igro. Naše podjetje Mueller Drogerija d.o.o. s tem NIKAKOR NI povezano! Prosimo, da ne sodelujete in o tem obvestite tudi vaše prijatelje.