Kako narediti voščilnico za materinski dan 

Klasika med darili je zagotovo voščilnica. Lep verz, lep motiv – in že imate drobno pozornost za vsako priložnost. 

Za materinski dan pa bi moralo biti nekaj prav posebnega, zato raje naredite voščilnico kar sami. Darilo, ki bo dobesedno prišlo iz srca.

Če želite svojemu darilu dodati osebno noto, se lotite dela in naredite svojo voščilnico na tradicionalen način. Z veliko ljubezni in lastnimi idejami za okrasitev ter pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot. Ponujamo vam nekaj idej.

Kaj potrebujete: 


1. korak: Narišite srce na papir, na dekorativni papir po vaši izbiri, s pomočjo predloge srca, ki si jo lahko prenesete tu
2. korak: Izrežite poljubno število srčkov – odvisno od tega, koliko ljudi želite osrečiti z voščilnico. 
3. korak: Prepognite dve stranski krili srca navznoter približno na polovico. Prepričajte se, da je pregib vzporeden s središčem. 
4. korak: Srce obrnite na glavo in prepognite še spodnji del navzgor. In že se lahko vidi oblika ovojnice.
5. korak: S konico srca zapečatite ovojnico in sedaj lahko vašo doma narejeno voščilnico že podarite kot darilo ob posebni priložnosti. 

Müllerjev nasvet: Za lažje zlaganje, naj bo srček enakomerne in ne preveč vitke oblike. Želimo vam obilo zabave pri ustvarjanju in še več veselja ob obdarovanju.

Kliknite in si prenesite

Nimate lepega dekorativnega papirja pri roki? Ni problema, naredili smo izbor, ki si ga lahko prenesete. Natisnite si ga in že lahko začnete ustvarjati!