Nega za telo v zimskem času
Nega za telo v zimskem času
Sneg, prijetni večeri ob kaminu, mehki puloverji in topel čaj - tako lep je lahko zimski čas. Za našo kožo pa je zima, sezona mnogih ekstremnih sprememb.
Zunaj smo izpostavljeni ostremu mrazu, v notranjih prostorih pa suhemu zraku zaradi centralnega ogrevanja. S temi razmerami se naša koža težje spopada, kljub naravni zaščiti in zato moramo v zimskem času negi kože posvetiti posebno pozornost.
Pozimi moramo zato našo kožo oskrbeti z zadostno količino vlage, da preprečimo pojav njenega izsuševanja ter ohranimo njeno prožnost in vitalnost.


Da se boste tudi pozimi dobro počutili, pripročamo izdelke Body & Soul Wellness.

Izgubo vlage lahko preprečimo že pod toplo prho. Body & Soul Wellness Ayurveda olje za prhanje z naravnimi, vlažilnimi olji, očisti kožo in vas zanesljivo varuje pred dehidracijo. Odpravite napetost po prhanju in koža je takoj čudovito negovana.
Body & Soul
Body & Soul


Še posebej v zimskem času zahteva naša občutljiva koža bogate negovalne izdelke. Zanesljivi pripomočki za lepo, negovano kožo so Body & Soul Wellness Mediterran maslo za telo z resničnim karitejevim maslom in kakavovim maslom ter Body & Soul Wellness Hammam olje za telo  z naravnim mandljevim in arganovim oljem.

Zima ni le izziv za našo kožo, temveč tudi za naše razpoloženje. Med hladno sezono smo pogosto utrujeni, kar je vzrok slabega počutja. Zato je pomembno, da si vzamemo čas zase in naredimo nekaj dobrega za telo in duha.


S pomočjo Body & Soul Wellness Red Berry kopeli boste zagotovo napolnili vaše baterije. Z revitalizirajočim ekstraktom granatnega jabolka in sokom brusnice, peneča kopel krepi naše dobro počutje in vam da nove moč za izzive vsakdanjega življenja.

V hladnem obdobju si zato le privoščite redne odmore in koži zagotovite kakovostno nego.
Body & Soul