Letos izberite okolju prijaznejšo alternativo
Zadnja leta se pri vseh vidikih našega življenja pojavlja trend kupovanja trajnejših izdelkov, ki imajo daljšo življenjsko dobo in so prijaznejši do našega okolja. To je prisotno tudi na področju nagrobnih sveč, kjer se čedalje več ljudi odloča za okolju prijaznejše alternative, kot so elektronske in solarne sveče. Najbolj trajnostna in varčna je solarna sveča, ki gori najdlje izmed vseh.

SOLARNA SVEČA VESTINA SOLAR GORI DO KAR 1000 DNI


Na pokrovčku ima veliko solarno površino, prek katere sprejema sončne žarke. Sončne celice pretvorijo sončno energijo v elektriko, ki napaja polnilne baterije, te pa omogočajo gorenje sveče. Vestina SOLAR mora biti za nemoteno delovanje obsijana s soncem le štiri ure dnevno, da lahko gori vedno – podnevi, ponoči, v vetru, dežju in celo snegu – vse do 1000 dni oziroma skoraj 3 leta.
Nagrobna sveča Vestina

NAREJENA IZ OKOLJU PRIJAZNEJŠIH MATERIALOV

Različni modeli Vestine SOLAR imajo stekleno ohišje, ki jih dodatno obteži in naredi bolj stabilne, steklo pa ima tudi zelo visoko stopnjo recikliranosti. Po uporabi se zmelje in uporabi za nove steklene izdelke. Elektronski vložek v notranjosti sveče je narejen iz plastike PET, ki ne vsebuje škodljivega klora, pokrovček sveče pa je narejen iz nerjaveče pločevine, ki ima prav tako visoko stopnjo recikliranosti. Gre za kakovosten izdelek, narejen v Sloveniji.

VARNA, TRAJNOSTNA IN ZANESLJIVA

Solarna sveča Vestina SOLAR je enostavna in varna za uporabo, tako da lahko z njo ravnajo prav vsi. Ker ni nobenega ognja, se z njo ne moremo opeči, sveča pa je tudi požarno varna. Kakovostni materiali bodo poskrbeli, da bo videz sveče tudi po več letih enak, najdaljša doba gorenja pa jo naredi trajnostno in okolju prijaznejšo. Gre za obstojno svečo, na katero se lahko zanesete, da bo spomin na vaše drage preminule ohranjala dlje kot samo nekaj dni in ne bo hitro končala v zabojniku za smeti.
Nagrobna sveča Vestina