TUDI NAGROBNA SVEČA JE LAHKO OKOLJU PRIJAZNA


Ko pomislimo na nagrobne sveče, običajno pomislimo na nekaj, kar služi svojemu namenu le kratek čas. Na izdelek, ki ima kratko življenjsko dobo. A tudi nagrobna sveča je lahko trajnostna in okolju prijazna. Predvsem solarna, ki deluje s pomočjo sončne energije in na ta način gori po več let.

TUDI PRI NAKUPU NAGROBNIH SVEČ LAHKO RAZMIŠLJAMO
NA DOLGI ROK

Solarna sveča Vestina SOLAR gori do kar 1000 dni oziroma skoraj 3 leta. Deluje s pomočjo sončne energije, za nemoteno delovanje pa mora biti obsijana s soncem le štiri ure dnevno. Na ta način bo gorela podnevi, ponoči, v dežju, vetru in celo snegu. Če jo v celoti zamede sneg, ga preprosto očistimo s pokrovčka s solarno površino, in sveča bo normalno gorela naprej.
BODIMO EKO

Vsaj 143 voščenih sveč bi morali prižgati, da bi neprekinjeno gorele do 1000 dni. Vestina SOLAR je zanesljiva in obstojna, poleg tega pa narejena iz okolju prijaznejših materialov, kot sta plastika PET, ki ne vsebuje strupenega klora, in steklo, ki ima zelo visoko stopnjo recikliranosti. Po uporabi se zmelje in uporabi za nove steklene izdelke.

PREDNOSTI JE VELIKO

Steklo prav tako svečo dodatno obteži in jo naredi stabilnejšo. Kakovostni materiali poskrbijo, da je videz Vestine SOLAR tudi po več letih enak, ker v notranjosti ni nobenega ognja, pa je tudi zelo varna za uporabo, saj se z njo ne moremo opeči. Vse Vestine so visoko kakovostne, inovativne, trajnostne in izdelane v Sloveniji.
SKUPAJ USTVARJAMO NOVO TRADICIJO

Spomin na preminule počastimo s prižigom sveče. Z odločitvijo, da bo ta sveča trajnostna, pa imamo v mislih tudi naše okolje in prihodnost. Z Vestino SOLAR tako ohranjamo lep običaj in skupaj ustvarjamo novo okolju prijaznejšo tradicijo.