OHRANJAJTE SPOMIN NA OKOLJU PRIJAZEN NAČIN


Vsako leto se bolj zavedamo, da moramo pri izbiri izdelkov razmišljati »eko«, saj le na ta način lahko vsi skupaj poskrbimo za boljši jutri. Pri mnogih vidikih življenja že posegamo po trajnejših izdelkih, ki imajo daljšo življenjsko dobo in so okolju prijaznejši. To pa je mogoče opaziti tudi v segmentu nagrobnih sveč. Solarne nagrobne sveče so vsako leto bolj priljubljene. Predvsem zato, ker imajo najdaljšo dobo gorenja, z njihovo uporabo pa prizanesemo tudi naši naravi.

SOLARNA SVEČA VESTINA GORI DO 1000 DNI IN NOČI

Solarna sveča Vestina ima na pokrovu veliko solarno površino, prek katere se polni s pomočjo sončne energije. Z izkoriščanjem naravnega vira energije tako lahko gori kar do 1000 dni oziroma tri leta. Za neprekinjeno delovanje potrebuje minimalno količino sončne energije, njen plamen pa gori vedno - podnevi in ponoči.

GORI V VSEH VREMENSKIH RAZMERAH

Solarna sveča Vestina je izdelana iz stekla, ki svečo naredi težjo in stabilnejšo, zaradi česar se odlično znajde v različnih vremenskih razmerah – tudi ekstremnih. Solarna sveča je odporna tako na sonce, dež, veter, kot tudi sneg. 

IZDELANA IZ OKOLJU PRIJAZNEJŠIH MATERIALOV

Solarne sveče so izdelane iz stekla, ki ga je mogoče 100% reciklirati in uporabiti za nove izdelke. Ena solarna sveča Vestina pa zaradi svoje dolge življenjske dobe nadomesti kar 143 klasičnih voščenih sveč, kar pomeni, da z nakupom solarne sveče ne boste dodatno obremenjevali okolja.

VARNA, TRAJNOSTNA IN ZANESLJIVA

Ko prižigamo sveče v spomin na drage preminule, si želimo zanesljiv izdelek, ki bo tudi po več letih gorenja izgledal brezhibno. Solarna sveča Vestina je izdelana iz visokokakovostnih materialov in bo tudi po treh letih gorenja še vedno ohranjala enak videz kot takrat, ko ste jo kupili. Prav tako se zaradi dodatne obtežitve ne bo prevrnila. Ker je zelo enostavna in varna za uporabo in se z njo ne moremo opeči, pa lahko z njo ravnajo prav vsi. 

OHRANJAJTE SPOMIN NA OKOLJU PRIJAZEN NAČIN

Solarna sveča Vestina je obstojna nagrobna sveča, na katero se lahko vedno zanesete. Ker ne vsebuje ognja in deluje s pomočjo sonca, bo spomin na vaše drage preminule ohranjala dlje kot samo nekaj dni, v vseh vremenskih razmerah.