Lunay izdelki za intimno zdravje

Skrbite za svoje intimno zdravje?

Medtem ko vse več pozornosti posvečamo uživanju ekološko pridelane hrane, nošenju oblačil iz naravnih materialov in uporabi naravne kozmetike, smo ženske pri skrbi za naše intimne predele ter uporabi naravnih higienskih vložkov in tamponov nekoliko slabše ozaveščene.
IZBERITE BOMBAŽ

Povprečna ženska naj bi v življenju porabila približno 14.000 vložkov in tamponov, zato se pri njihovi izbiri velja še posebej zamisliti, kaj dajemo vsak mesec na svojo kožo oziroma, v primeru tamponov, v svoje telo. Zdravju najprijaznejši so bombažni higienski izdelki, ki nam jih vselej priporočajo tudi ginekologi. Bombaž je najboljši material za neposreden stik s kožo, ker je nežen, naraven, mehak, koži omogoča dihanje, ob tem pa je še izjemno vpojen. Poleg tega je na bombažnih higienskih izdelkih bistveno manj pogojev za razvoj mikroorganizmov, ki lahko povzročajo različna draženja, srbečice, rdečice in celo glivična vnetja.
Lunay


Bombaž pa je prava izbira tudi pri spodnjem perilu. Namesto čipk in sintetike raje posezite po bombažnih spodnjih hlačkah, ki so prijetnejše na dotik, bolj higienične, udobne in koži omogočajo dihanje. Če pa se sintetičnemu perilu res ne morete odreči, pa nanj zalepite vsaj bombažni ščitnik perila.
NE SPREGLEJTE AKCIJE

Izkoristite AKCIJSKIH 15% POPUSTA na naravne higienske vložke in ščitnike perila LUNAY, ki so narejeni iz 100% bombaža, na površini in tudi v jedru. So hipoalergenski, brez plastike v stiku s kožo ter ne vsebujejo superabsorbentov, dišav ali klora. Z njimi se boste počutile varno in udobno, za vaše intimno zdravje pa bo poskrbljeno tudi med menstruacijo. Dnevni in nočni vložki imajo krilca, ki poskrbijo, da ostanejo na mestu; dnevni so primerni za zmerne menstruacije, za močnejše menstruacije in ponoči pa izberite nočne. S ščitniki perila pa bodo vaši intimni predeli odeti v bombaž prav vsak dan. Akcija traja od 9. 9. do 22. 9. 2019. Več o ponudbi preverite v aktualnem letaku.
Lunay higienski vložki in ščitniki perila