Kreativno lakiranje nohtov

Vas lakiranje nohtov sprošča? Ali se raje prepustite razvajanju v kozmetičnih salonih? Sedaj ko imate več časa, lahko prav vsi preizkusite svojo kreativnost. Že veste kaj boste izbrali? Klasično, modno, trendi, mladostno, poslovno, naravno?
Pripravili smo vam nekaj naših idej, ki so tudi podrobno predstavljene, tako da jih lahko preizkusite tudi sami.

1. Večbarvni

Priprava:

Zakaj bi izbrali le eno barvo laka za nohte, če pa je toliko lepih? Da pa ne bo videti preveč otročje, je treba izbrati usklajene barve. Spomladi / poleti priporočamo pastelne odtenke. Izberite barve glede na vaše razpoloženje in vsak noht pobarvajte v drugo barvo. Pri pastelnih barvah priporočamo vsaj dva sloja, za boljšo prekrivnost.

2. Tigrasti nohti

Priprava:

Tak vzorec zahteva malo več potrpljenja in umirjene roke. Je pa seveda lažje, kot je videti. Najprej pobarvajte noht v osnovni barvi po vaši izbiri, npr. v nude barvi. Ko se posuši naredite z lakom majhne pike v rjavem ali zlatem tonu. Obrobite jih s čopičem ali zobotrebcem, namočenim v črn lak za nohte, lahko pa uporabite tudi vodoodporno črtalo za oči! Na koncu nanesite prozoren nadlak.

3. Divji sadeži - izgled kivija in jagodne sanje

Ne bi moglo biti bolj sadno!

1. Na celoten noht nanesite sloj svetlo zelenega laka in pustite, da se povsem posuši.
2. Nato na konicah uporabite srednje zeleno barvo in pobarvajte do približno polovice nohta.
3. Ko se posuši potrebujete temno zelen odtenek (alternativa črn) in sponko za lase. En konec lasne sponke potopite v barvo in na sredini nohta narišite majhne pike.
S temi nohti boste dobili apetit po še več!

1. Pobarvajte celoten noht v močni rdeči barvi.
2. Nato uporabite temen odtenek zelene in potopite konico lasne sponke v barvo. Pri korenu nohta narišite drobne listke.
3. Uporabite zobotrebec in tokrat z belo barvo laka za nohte naredite majhne podolgovate pike.

4. Bleščeči, kovinski in 3D videz

Bling Bling ...

Na voljo so laki za nohte z bleščicami v vseh barvnih različicah. Nanesete ga lahko po celotnem nohtu ali pobarvate le del, npr. konice.
Kamenčki, kristali in biseri so idealni za ustvarjanje bleščečega videza in jih lahko prilepiti na polakiran noht. Na koncu nanesite še prozoren lak. Obstojnost je še boljša, če uporabljate gel lak z UV lučko.
Anny
High Gloss
nadlak za nohte
Anny
lak za nohte
No More Yellow Nude
Misslyn
5 v 1
lak za nohte
Essie
lak za nohte
Artdeco
Color & Care
las za nohte
Anny
lak za nohte
Folia
Elegance
dekorativni kamenčki
Folia
Crystal
dekorativni kamenčki
Folia
Sweetheart
dekorativni kamenčki
Vsi izdelki in odtenki lahko niso na voljo v vseh poslovalnicah Müller. Slike so lahko simbolne.

Morda bi vas tudi zanimalo:

Skrivnosta sestavina: avokadovo olje. Čisto vsi ARTDECO Color & Care laki za nohte vsebujejo naravne sestavine, kot sta avokadovo in arganovo olje. Za maksimalno zdrave in lepe nohte.
KISS umetni nohti - nanos: 1. Poiščite pravo velikost umetnega nohta. 2. Preden pritrdite umetne nohte, svoje nohte razkužite. 3. Zdaj nanesete zadostno količino lepila na zadnjo stran umetnega nohta. 4. Tudi na naravni noht nanesite nekaj lepila. 5. Začnite pri korenu nohta in 5 sekund močno pritisnite na noht. 6. Nasvet: Uporabite dovolj lepila, da preprečite zračne mehurčke in dosežete optimalno in daljšo obstojnost.