CEWE FOTOKNJIGA - Moje osebno darilo

Pridno smo kopičili vse čudovite trenutke na telefonih in fotoaparatih. Kako sedaj vse te trenutke preoblikovati v večen spomin in z njimi presenetiti svoje ljubljene? Zelo enostavno.
Izberite fotografije iz skupnih izletov, druženj in potepanj in jih enostavno in kreativno oblikujte v večen spomin in ga podarite. Osebna darila nikoli niso pozabljena. Več na www.mueller.si/foto/cewe-fotoknjiga.html

CEWE FOTOKNJIGA z darilno škatlo

Osebno darilo, ki ga oblikujete s pomočjo CEWE fotoprograma bo imelo še večjo vrednost, saj boste vanj vložili trud, svoj čas in veselje. Najprej izberite fotografije, ki jih boste uporabili pri oblikovanju. Fotografije vstavljate po želji, dodajate napise, sličice – kliparte, verze, misli ali daljša besedila. Fotoknjiga izvabi nasmeh, vi pa se odločite, komu jo boste letos podarili – partnerju, družini, prijateljem, itd.
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo

CEWE FOTOKNJIGA Pure


Žepna različica fotoknjige, v dimenzijah 14 x 14 cm, je simpatičen spomin, ki je oblikovan v le nekaj minutah s pomočjo mobilne aplikacije CEWE Pure. Vse kar morate storiti je izbrati 22 fotografij, ozadje – belo ali črno, postavitev fotografij in izgled naslovne strani in fotoknjiga je končana. Ideja za oblikovanje: po vsakem izletu si ustvarite CEWE Pure in na knjižni polici bo kar na enkrat cela zbirka belih fotoknjižic Pure, z neštetimi spomini, ki ne bodo nikoli pozabljeni.

KUHARSKA CEWE FOTOKNJIGA


CEWE foto program za oblikovanje dovoljuje veliko mero kreative. Pri oblikovanju, pri postavitvi fotografij in pri izbiri teme. Za prijateljico ali prijatelja, ki obožuje kuhanje, izberite najljubše recepte in jih podarite zbrane v osebni in personalizirani cewe kuharski fotoknjigi. Foto program za oblikovanje nudi veliko različnih klipartov kuharske tematike, ki bodo vašo cewe fotoknjigo še dodatno popestrili. Vnesete lahko tudi različna posvetila in fotografije hrane ali skupne trenutke z obdarovancem.
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo


FOTOKNJIGA OB ROJSTVU


Fotografije novorojenčkov so že same po sebi nekaj čudovitega. Zbrane v CEWE fotoknjigi in podarjene staršem ali starim staršem pa imajo prav posebno vrednost. Osebno darilo, ki nikoli ne bo pozabljeno.

FOTOKNJIGA Z IZLETA


Čudovit smučarski dan je za vami. Oblikujte cewe fotoknjigo in jo podarite svojim družinskim članom ali prijateljem. Naš nasvet: kupite še rdeče rokavičke in vse skupaj lično zavijte. Zimsko in osebno darilce je pripravljeno!
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo

LETNA FOTOKNJIGA


V letni fotoknjigi lahko zajamemo vse srečne in pomembne trenutke, kot so izleti in potovanja, obletnice, praznovanja in rojstva – ki so zaznamovale celo leto. Naš nasvet: razdelite jo na posamezna poglavja - po mesecih, letnih časih, posebnih priložnostih ali pa jo prilagodite osebi, kateri bo darilo namenjeno. Tako lahko na božično jutro podoživi vse lepe trenutke, ki jih je preživela z vami.


FOTOKNJIGA S HIŠNIM LJUBLJENČKOM


Ne pozabite na svoje kosmatinčke! Shranite spomine hišnega ljubljenčka in vseh družinskih članov ter skupnih trenutkov. Listanje po spominih vas bo vsakodnevno razveseljevalo.
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo
Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo


FOTOKNJIGA S POTOVANJA


CEWE foto program za oblikovanje pri snovanju fotoknjige s potovanja omogoča številne možnosti za opis vseh obiskanih točk. V foto programu lahko najdete številne sličice zastav različnih draž, ki jih potem lahko vstavljate na notranje strani. Na voljo so tudi zemljevidi in vpisovanje koordinat.


ZAVIJANJE FOTOKNJIG

Ne pozabite na zaključni korak: zavijanje darila. Priskrbite si papir in dodatke, ki bodo v skladu z barvami naslovne strani vaše CEWE fotoknjige. Dodajte še voščilnico in vse skupaj lepo zavijte. Kreativnost ne pozna meja!

Cewe fotoknjiga - moje osebno darilo