Stanje naročila

Hexxas na šestkotnih ploščicah iz zelo kakovostne penaste podlage s svetlimi barvami dajejo vašim motivom izredno intenziven videz. Sestavite sliko iz večih šestkotnikov ali združite različne hexxas v kreativne kolaže v formatih 18 x 15,6 cm ali 27 x 23,4 cm. Z opcijsko magnetno sponko in držalom v obliki črke Y lahko prilagodite svoje edinstvene slike v elegantne umetnine vaših najlepših trenutkov in jih kadarkoli tudi razširite z novimi priljubljenimi slikami. Z njimi lahko ustvarite galerijo s portretno, krajinsko ali popotniško fotografijo.

Najboljše od vsega: vaš kreativni kolaž raste z vsako novo dogodivščino! Preprosto dodajte nove hexxas fotografije. Prenesite utrinke s pustolovščin v svoj dom in z njimi uredite edinstveno in elegantno dekoracijo sten.

  • Šestkotne slike
  • Na voljo v velikostih 18 x 15,6 cm in 27 x 23,4 cm
  • Individualne možnosti širjenja in dodajanja
  • Hexxas fotografije lahko prosto razporedite s pomočjo obesnega sistema z magneti
  • od 9,99 €**

**Pri naročilu 10 kosov hexxas. Druge cene so navedene v ceniku.

hexxas

Posebne, prilagodljive, moderne! Postavite svoje najljubše fotografije v ospredje zahvaljujoč hexxas!

S hexxas ustvarjalno zbirajte svoje najljubše trenutke!

Pregled formatov

Pregled formatov

Kos za kosom na steno polno priljubljenih trenutkov:
V formatih 18 x 15,6 cm ali 27 x 23,4 cm postavite vaše fotografije v ospredje na elegantnih šestkotnih slikah hexxas.

Hexxas na penasti podlagi

Hexxas na penasti podlagi

Material je bel, zelo stabilen in ima dolgo življenjsko dobo. Penasta podlaga je sodoben in zelo kakovosten, a hkrati cenovno ugoden material. Šestkotna plošča je izdelana iz utrjene pene (PVC) in je zato zelo lahka. Vaša fotografija bo natisnjena neposredno na belo peno plošče z UV tiskanjem. Za tiskanje se uporablja zelo kakovostni tiskalnik s sedmimi barvami. Fotografije imajo mat površino, kar doprinese k elegantnemu videzu.

Stenski nosilec in pritrditev

Stenski nosilec in pritrditev

Ročaj v obliki črke Y - preprosta pritrditev: z oprijemom v obliki črke Y obešanje vaših hexxas vedno ohranja enakomerno razdaljo med slikami.

Magnetno pritrjevanje - enostavno in praktično: zahvaljujoč praktičnemu magnetu so vaše slike hexxas hitro pritrjene na steno. Odlepite lepilni trak in ga pritrdite na steno. Zahvaljujoč magnetu lahko kadar koli spremenite slikovni kolaž.

Pustite se navdihniti!

Kolaž iz kakovostnih fotografij!

Vaše fotografije kot sodobno umetniško delo: svoje najboljše trenutke lahko fleksibilno združite v elegantne slike kos za kosom, da nastane pravo umetniško delo! Kadarkoli pa jih lahko tudi razširite z novimi priljubljenimi fotografijami.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.