Stanje naročila
Popolna poročna vabila

Voščilnice

od 1,69 €*
CEWE voščilnice, ki jih oblikujete z vašo fotografijo, dizajnom in lastnim besedilom, so lahko popolno in izvirno poročno vabilo za vse sorodnike in prijatelje. Notranjo in zunanjo stran vabila lahko sami oblikujete.
CEWE FOTOKNJIGA

CEWE FOTOKNJIGA

od 7,95 €*
Prvi zmenek, zaljubljeni pogledi in poljubi - vrnite se ponovno na začetek in poiščite fotografije vajinih skupnih trenutkov vse od takrat, ko sta postala nerazdružljiva. Povejta vajino zgodbo s CEWE FOTOKNJIGO.
Da ne boste ničesar pozabili!

Notesnik

od 11,99 €*
Vajin poročni dan mora biti skrbno načrtovan. Oblikujte poročno beležko za vaše zamisli in načrte. Tako boste imeli pregled nad vsem in hkrati vse na enem mestu.
Praktični nasveti za izvrstne poročne fotografije

Foto nasveti

Najlepše poročne fotografije so tiste, kjer so ujeti nepozabni trenutki in čarobno vzdušje. Poiščite navdih pri naših nasvetih, da bodo vaše poročne fotografije popolne.

Prenos foto nasvetov

 

 

Platnena torba

Platnena torba

od 5,74 €*
Prijatelji neveste in ženina naj na dekliščini in fantovščini nosijo nekaj značilnega in prepoznavnega. Z našimi platnenimi torbami dosežete to na enostaven in igriv način.
Naš nasvet
Poročna igra spomin
15,17 €*
Obdarite mladoporočenca s prijaznim darilom - z igro spomin z vašimi fotografijami. Tako se bodo lahko na vas, družino ali bližnje vedno in povsod spomnil.
Zgodba o ljubezni v obliki kolaža
od 1,99 €*
Izkoristite naše oblikovalske predloge in postavitve fotografij na posterju. Naš nasvet: sestavite zgodbo o ljubezni mladoporočenca v obliki foto kolaža.
Stenski koledar
od 4,90 €*
Načrtujete spomladi poroko? Sanjate o dopustu v dvoje v poletnih ali jesenskih mesecih? Pri načrtovanju si pomagajte z našimi foto koledarji.
CEWE FOTOKNJIGA kot poročno darilo
od 7,95 €*
Če želite resnično presenetiti poročni par, podarite jima CEWE FOTOKNJIGO. Fotoknjiga, s fotografijami skupnih trenutkov z mladoporočencema, pripisane osebne čestitke ali verzi, je preprosto edinstveno darilo.
Magnetne fotografije na hladilniku
9,14 €*
Podarite magnetke, s katerimi lahko pritrdite sporočila. Z magnetki, na katerih so fotografije vaših nasmejanih obrazov, lahko pritrdite na hladilnik sporočila, ki bodo vedno razveselila vaše najbližje.
Tablica za vrata
od 22,90 €*
Po poroki se preselite v nov dom in dobite nov naslov, včasih tudi nov priimek. Da bodo tudi drugi vedeli o tem, je najboljša izbira nova tablica z imenom in naslovom že takoj pri vhodu.
Namizne kartice

Namizne kartice

od 8,99 €*

Namizne kartice so idealen pomočnik pri določitvi sedežnega reda. Tako bo vsak gost lahko našel svoje mesto. Pri oblikovanju izkoristite naše krasne oblikovalske predloge in kartice bodo izgledale nekaj posebnega.

Menu

Menu

od 24,99 €*
Lastni meniji so izviren dodatek na poročni večerji. Zagotovo spadajo med malenkosti, ki jih svatje takoj opazijo in si jih tudi zapomnijo.
Notesnik kot knjiga svatov

Notesnik

od 11,99 €*

Oblikujte lastno knjigo svatov, kamor bodo lahko svatje zapisali prijazne želje in vi jih boste lahko kadar koli prečitali. Nasvet: oblikujte knjigo tako, da bo na straneh dovolj prostora tudi za fotografije svatov.

Foto nalepke

Foto nalepke

od 1,99 €*

Nadenite poročni mizi velik nasmeh. S foto nalepkami polepšate namizne kartice z imeni gostov, zavitke za pribor ali druge okrasne dodatke, ki pričarajo pravo poročno vzdušje.

Foto srce

Foto medalja za svate

Pri pripravah na poroko je pomoč družic in prijateljev neprecenljiva.
Pomagajo vam z malenkostmi ali celo rešijo vaš najpomembnejši
dan. Oblikujte in podarite jim prijazno darilo
za zasluge in naj tudi drugi vidijo, da brez
njihove pomoči poroka ne bi
bila tako popolna.

Fotografije

od 0,10 €*
Dajte svojim fotografijam dodano vrednost. Poglejte naše nasvete in vzorce ter oblikujte vaše fotografije v obliki srca in si tako polepšajte poročno torto.
Povejte to s CEWE FOTOKNJIGO

CEWE FOTOKNJIGA Majhna

od 8,95 €*
Podarite vašim prijateljem in staršem nekaj, kar jih bo spominjalo na vajino poroko. Razveselite jih s CEWE FOTOKNJIGO, polno fotografij najlepših skupnih trenutkov in doživetij.

 

CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

od 19,95 €*
Imate veliko poročnih fotografij in fotografij z medenih tednov, da bi z njimi lahko napolnili celo dve fotoknjigi? V tem primeru oblikujte eno veliko!
Voščilnice

Voščilnice

od 4,50 €*
Včasih nimamo dovolj časa, da bi se osebno zahvalili. Zahvalite se na drugačen način: z osebno in izvirno voščilnico (v kompletu je 10 kosov).
Magični trenutki na fotoplatnu

Fotoplatno

od 16,13 €*
Je vaš fotograf ujel na poroki čarobni trenutek? Take fotografije naj zavzamejo vidno mesto v vašem domu. Tako se boste lahko vedno znova spominjali krasnih trenutkov.
Foto srce

Foto srce

od 0,10 €*
Imajo tudi svatje krasne fotografije z vaše poroke? Poigrajte se s poročnimi fotografijami in oblikujete na steni kolaž v obliki srca.
Slika za steklom

Slika za steklom

od 22,90 €*

Fotografija za steklom debeline 19 mm naredi poseben občutek globine. Postavite vašo fotografijo na pisalno mizo, da boste lahko tudi med delom obujali čudovite spomine.

Premium blazina

Premium blazina

od 28,47 €*
Želite pričarati v novem domu mladoporočencev romantično vzdušje? Naša premium blazina je kot nalašč za tako darilo.
Fotografije v knjigi svatov

Fotografije

od 0,10 €*
Pokažite najlepše fotografije vseh povabljenih v knjigi svatov.
Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.