Stanje naročila
CEWE FOTOKNJIGA Velika

CEWE FOTOKNJIGA Velika

od 19,95 €*
Ta fotoknjiga je primerna za vsako priložnost, tako za obujanje spominov s počitnic kot za darilo.

S fotografijami in besedilom lahko zapolnite celo 154 strani.

CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

od 26,95 €*
Naša priljubljena, klasična fotoknjiga je kot nalašč za panoramske posnetke. V panoramski postavitvi bodo vaše fotografije naredile poseben vtis.
CEWE FOTOKNJIGA XL

CEWE FOTOKNJIGA XL

od 47,95 €*
Kvadratna fotoknjiga vam omogoča kreativne postavitve fotografij, ki izstopajo od klasičnih.
Foto nasvet: Toskana

Klasična kompozicija

Ko na sprožilec fotoaparata že pritisnete do polovice, je priporočljivo, da fotoaparat ponovno odmaknete in preverite, če predmet leži približno na navidezni tretjini (v mislih si fotografiran prizor razdelite na tri vodoravne in tri navpične črte). Najpomembnejši motiv na fotografiji postavite na križišče teh vrstic. Taka fotografija bo zelo privlačna.

CEWE FOTOKNJIGA naše stranke
"Zelo rada imam fotografije s potovanj, ki so zbrane v kompaktni fotoknjigi, skupaj z besedili vtisov, ki jih prinesemo s potovanj."

Elke D., stranka CEWE FOTOKNJIGE

Foto nasvet: Rim

Lokalizacija

Fotografiranje tabel z imeni mest, ulic ali pomembnih spomenikov nam pomaga, da se v kopici fotografij bolje znajdemo. Te fotografije nam ne pomagajo le pri urejanju zbirke fotografij, ampak zbirko fotografij s počitnic ali izletov tudi polepšajo.
Foto nasvet: Benetke

Panoramski posnetki

Številni fotoaparati ponujajo fotografiranje v panorama formatu, ki ga je potrebno pred fotografiranjem le nastaviti. Zbirko fotografij na ta način lepo popestrimo. Ovekovečite svojo CEWE FOTOKNJIGO tako, da izberete tudi panoramske fotografije in jih predstavite na dvojni strani.

Aplikacija CEWE FOTOSVET

Aplikacija CEWE FOTOSVET

  • Pošljite pravo razglednico s počitnic s pomočjo naše aplikacije.
  • Presenetite družino in prijatelje s svojimi najlepšimi fotografijami s počitnic, ki ste jih posneli s pametnim mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom.
  • Naša novost! Z razglednico XL imate še več prostora za pozdrave in fotografije.
Foto nasvet: Hrvaška

Motivi za vaše razglednice

Na fotografiji z belo cerkvijo na otoku Rab in obdajajočim temno modrim morjem so čudovito poudarjeni barvni kontrasti. Izkoristite krasne dopustniške dneve, ko sonce lepo osvetli vse kontraste. Najprimernejši čas za fotografiranje je zjutraj ali popoldne, ko sonce ni visoko.
Ovitek za pametne mobilne telefone

Ovitek za pametne mobilne telefone

od 19,99 €*
S fotografijami s počitnic lahko oblikujete koristen in privlačen ovitek za zaščito vašega pametnega mobilnega telefona.
CEWE FOTOKNJIGA naše stranke
"Naše prve velike počitnice z najino 5-letno hčerko so me navdihnile, da sem naša doživetja s počitnice shranil v posebno fotoknjigo. Izbral sem veliko CEWE FOTOKNJIGO. Program za oblikovanje je uporabniku prijazen. Z izdelkom smo zelo zadovoljni in listanje fotoknjige nas vsak dan razveseli."

Gregor, stranka naše CEWE FOTOKNJIGE

Latte skodelica

Latte skodelica

od 14,23 €*
Potujte po čudovitih deželah z latte skodelico, ki s svojo posebno obliko navduši vsakega. S fotografijo po vaši izbiri lahko oblikujete zelo osebno darilo.
Notesnik

Notesnik

od 11,99 €*
Idealen za zapiske na vašem potovanju. Na voljo je karirast, s črtami ali brez črt. Prepustite se ustvarjalnosti in zabeležite nepozabne dogodivščine na vaši poti.
Slika za steklom

Slika za steklom

od 22,90 €*
Z dragocenim izdelkom iz stekla lahko ovekovečite svojo fotografijo na slavnosten način, ki hkrati ponuja tudi poseben občutek globine.
Foto nasvet: Mallorca

Povsem drugačen način življenja

V objektiv želite ujeti čar tišine, hkrati bi radi poudarili tudi žive barve. Spremenite nastavitve pri fotografiranju. Številni fotoaparati ponujajo možnost fotografiranja v različnih barvnih slogih. Za počitnice pride skoraj vedno prav program "Žive in briljantne" barve.

Foto nalepke

Foto nalepke

1,99 €*
Preoblikujte svoje nepozabne počitniške trenutke v edinstvene spomine. Foto nalepka je idealna dekoracija na steklenici s peščenim peskom s plaže ali na škatli čokoladic s potovanja.
Fotografije

Fotografije

od 0,10 €*
Naj gre za standardni ali premium papir:
za fotografije vedno uporabimo fotopapir najboljše kakovosti.
Tako boste lahko ohranili spomine na nepozabna potovanja.

Nasvet: fotografije lahko že med dopustom naročite s pomočjo naše aplikacije.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.