Stanje naročila
CEWE FOTOKNJIGA Velika

CEWE FOTOKNJIGA Velika

od 29,95 €*
Ko prileti štorklja in prinese družini posebno darilo, je veselje doma nepopisno. Shranite te nepozabne trenutke sreče in izberite veliko CEWE FOTOKNJIGO. Vaši spomini v fotoknjigi bodo ostali shranjeni za vedno.
OTROK
NASVETI ZA OBLIKOVANJE
VIDEO V CEWE FOTOKNJIGI

VIDEO V CEWE FOTOKNJIGI

Vsi nestrpno čakajo na trenutek, ko pride dojenček domov iz bolnišnice. Video posnetek novorojenčkovega prihoda domov lahko shranite tudi v CEWE FOTOKNJIGO. Pomagate si lahko z našo brezplačno programsko opremo. QR kodo lahko preprosto skenirate s pomočjo tabličnega računalnika ali pametnega mobilnega telefona in video lahko kadarkoli predvajate.
QR-CODE VIDEO
FOTOGRAFIJE

Fotografije

od 0,10 €*
Najlepši motiv na fotografiji so zagotovo lastni otroci. Ko otrok prijoče na svet, posnamete toliko fotografij kot še nikoli prej. Skrbno shranite dragocene trenutke in oblikujte, na primer pester kolaž, ki prikazuje čudovite in čarobne
trenutke z vašim otrokom.
CEWE VOŠČILNICE 10 KOSOV

CEWE VOŠČILNICE 10 kosov

od 4,50 €*
Naj vaša družina in prijatelji vedo o rojstvu vašega otroka. Presenetite jih s čudovitim sporočilom in oblikujte CEWE voščilnice s fotografijo vašega otroka. Na voljo je veliko modelov in oblikovalskih predlog.
NAMIZNE KARTICE IN MENU

Namizne kartice in menu

od 8,99 €*
Načrtujete zabavo ob rojstvu otroka ali njegov krst? Presenetite svoje goste z izvirnimi in osebnimi namiznimi in menijskimi karticami. Vse kartice lahko oblikujete v enaki oblikovalski predlogi.
CEWE VOŠČILNICE
FOTOKOLEDAR

CEWE KOLEDAR

od 9,90 €*
Babico in dedka najbolj razveselijo mili pogledi vnukov. Oblikujte CEWE foto koledar s fotografijami otrok na vsaki strani. Nasmejani vnuki bodo razveselili stare starše vsak mesec posebej, tudi če ste daleč eden od drugega.
ZAJČEK

Zajček

12,90 €*
Kaj bi radi podarili svojemu mlajšemu bratu ali sestri? Izberite ljubkega mehkega zajčka! Z njim se bosta lahko skupaj igrala.
NAMIZNE AKRILNE FOTOGRAFIJE

Namizne akrilne fotografije

od 9,95 €*
Najljubše fotografije vašega otroka natisnite na 10 x 15 cm ali 13 x 18 cm velike akrilne fotografije. Delite veselje in srečo skupaj z družino in prijatelji.
PODLAGA ZA MIŠKO

Podlaga za miško

od 9,02 €*
Popestrite si pisarno in oblikujte lastno podloga za miško. Tako lahko kadar koli za trenutek pobegnete od vsakodnevnih skrbi.
FOTOPLATNO

Fotoplatno

od 16,13 €*
Najljubša fotografija vašega otroka lahko postane očarljiva stenska dekoracija za vaš dom. Fotografijo natisnemo na visoko kakovostno platno. Taka stenska dekoracija bo prava paša za oči.
FOTOGRAFIJE O NOSEČNOSTI
Tu boste izvedeli, kako lahko ujamete vsak trenutek med nosečnostjo. Za vas smo pripravili veliko idej in nasvetov o mestih, perspektivah in svetlobi pri fotografiranju. Bodite ustvarjalni in sledite nosečničino devet mesečno veselo pričakovanje.
MALINOVO-JOGURTOVI KOLAČKI

Malinovo-jogurtovi kolački

Posladkajte se s sladkimi kolački v rožnatem! Pripravite slastne in sočne kolačke s svežimi malinami za majhna in velika dekleta. Kot dekoracijo uporabite nekaj preprostih oblik, kot so male cvetice izrezane z vaših priljubljenih fotografij in nalepljene na vzorčast papir. Okrasek pritrdite na zobotrebec in ga zabodite v sredino sveže pečenega kolačka.
BOROVNIČEVI KOLAČKI

Borovničevi kolački

Pripravite nekaj sladkega tudi za fantke: izjemno rahel, svež in sočen kolaček z borovnicami. Tudi tem kolačkom dodamo izvirno dekoracijo, na primer izrezane fotografije v obliki zvezdic.

Otroška pita iz rabarbare in čokoladne kroglice

Kako okusna je lahko pretlačena pita iz rabarbare naravnost iz kozarca! V kozarce dodajte še izvirne čokoladne kroglice. Taka poslastica je prava paša za oči! Še bolj zanimivo bo, če okrasite vrhnji ali stranski del kozarca z najlepšimi fotografijami vaših malčkov.
MLEČNI NAPITKI

Vaniljev ali jagodni mlečni napitek

Pripravite nebeški mlečni napitek z jagod ali vanilje. Ohlajeno polnomastno mleko preprosto zmešamo z okusnim sladoledom. Všeč bo vsem - mali in velikim. Seveda ne pozabite dodati družinskih fotografij kot okras.
Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.