Stanje naročila
Rodina Cestovanie Priatelstvo Hobby
CEWE FOTOKNJIGA Velika

CEWE FOTOKNJIGA Velika

od 19,95 €*
CEWE FOTOKNJIGE A4 lahko postane vaša osebna letna foto knjiga. V foto knjigo lahko shranite svoje najlepše družinske fotografije s praznovanj, obletnic, božičnih praznovanj in drugih priložnosti. Foto knjiga s 26 do 154 stranmi vam ponuja dovolj prostora za vaše fotografije. Primerna je tudi za darilo prijateljem ali družini.
Izvrsten motiv za vašo letno foto knjigo!

Izvrsten motiv za vašo letno foto knjigo!

CEWE ustvarjalka Sarah Asche

Leto prinese veliko dogodkov, ki se jih radi spominjamo. S fotoaparati in pametnimi mobilnimi telefoni posnamemo veliko fotografij pri različnih priložnostih. Zberite vse vaše fotografije in jih shranite v CEWE FOTOKNJIGO, kjer se vaše fotografije in spomini na celo leto nikoli ne izgubijo.
CEWE FOTOKNJIGA XXL

CEWE FOTOKNJIGA XXL

od 59,95 €*

Se še spomnite prvih korakov vašega otroka? Shranite fotografije že od otrokovega rojstva v CEWE FOTOKNJIGO XXL. Ustvarite knjigo polno doživetij in tako boste lahko vedno znova preživljali otrokovo odraščanje in naredili za vašega otroka nekaj neprecenljivega.

CEWE Družinski koledar A3

CEWE Družinski koledar A3

od 19,36 €*
Krasen in praktičen: v CEWE družinskem koledarju A3 boste imeli dovolj prostora za vaše najboljše fotografije ter za načrtovanje vseh celoletnih obveznosti.
Koledar z besedilom in fotografijami

Koledar z vašim besedilom in fotografijami

od 9,90 €*

V našem CEWE koledarju lahko že med oblikovanjem vnesete svoje besedilo in fotografije. Tako bodo pomembni podatki, kot so obletnice in datumi rojstnih dni vaših bližnjih, vedno na očeh.

Video v CEWE FOTOKNJIGI

Video v CEWE FOTOKNJIGI

V vašo foto knjigo lahko vnesete tudi kratek video in tako na najboljši način shranite vaše spomine. Shranite doživetja s počitnic ali praznovanj v vašo CEWE FOTOKNJIGO. Video lahko vnesete na željeno mesto in ga po skeniranju QR kode predvajate na pametnem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku.
CEWE FOTOKNJIGA XL na fotopapirju

CEWE FOTOKNJIGA XL na fotopapirju

od 57,95 €*
Shranite spomine na sanjske počitnice v CEWE FOTOKNJIGO XL. Na sijajnem, mat ali fotopapirju - na vaše počitnice ne boste nikoli pozabili.
Stenski koledar A3 na sijajnem papirju

Stenski koledar A3 na sijajnem papirju

od 19,36 €*
V CEWE koledarju A3 v panoramskem formatu bo vsak mesec edinstven in v sijočih barvah. Ta format je kot nalašč ustvarjen za fotografije s pustolovskih počitnic ali počitnic pri morju.
Aplikacija CEWE FOTOSVET

Z aplikacijo CEWE FOTOSVET bo vaša razglednica s počitnic zelo osebna. Razglednico z lastno fotografijo in lastno znamko pošljete neposredno iz pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika na poljuben naslov komur koli po celem svetu.

CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

od 26,95 €*

S partnerjem doživite med letom veliko dragocenih trenutkov, ki jih ujamete na fotografskih posnetkih. Shranite jih v CEWE FOTOKNJIGO Velika panorama. Za praznik, kot je valentinovo, s takim darilom pokažete ljubezen na poseben način.

CEWE FOTOKNJIGA Kvadratna

CEWE FOTOKNJIGA Kvadratna

od 17,95 €*
Razveselite nekoga, ki ima posebno mesto v vašem življenju, s kvadratno CEWE FOTOKNJIGO. Vaši skupni spomini ostanejo za vedno živi.
Poster kolaž

Poster kolaž

od 1,99 €*
Ovekovečite posebne trenutke iz vašega življenja na stenskih dekoracijah CEWE. Pri okrasitvi vašega doma uporabite poster kolaž, fotoplatno, foto za akrilom, foto na aluminiju ali galerijski tisk, ki pričajo o pomembnih življenjskih dogodkih. Prepustite se domišljiji in ustvarjalnosti.
CEWE FOTOKNJIGA XXL

CEWE FOTOKNJIGA XXL

od 59,95 €*
Konjičkom namenimo veliko prostega časa. Fotografiranje, domače živali ali vrtnarjenje - v CEWE FOTOKNJIGI XXL vaši najboljši posnetki preživljanja prostega časa zablestijo v svoji velikosti in eleganci. 
CEWE FOTOKNJIGA Velika

CEWE FOTOKNJIGA Velika

od 19,95 €*
Posnetki pokrajine bodo v veliki CEWE FOTOKNJIGI na fotopapirju vedno izgledali izvrstno ne glede na format foto knjige. Vaše fotografije bodo prikazane v najboljši luči.
Stenski koledar A4

Stenski koledar A4

od 14,07 €*
V CEWE koledarju A4 na mat papirju se svetloba s fotografij manj odbija. Z vašimi najlepšimi fotografijami v koledarju polepšate vaš dom.
Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.