Stanje naročila
Kompaktna panorama CEWE FOTOKNJIGA

Kompaktna panorama CEWE FOTOKNJIGA

od 10,85 €*
Odlična ideja za osebno darilo: naša Kompaktna panorama CEWE FOTOKNJIGA, pravi format za skupne trenutke. 
Velika panorama CEWE FOTOKNJIGA s sijajnim premazom

Velika panorama CEWE FOTOKNJIGA s sijajnim premazom

od 29,95 €*
Vedno dovolj prostora za vaša doživetja: to je Velika panorama CEWE FOTOKNJIGA. Visoko sijajna površina vašim fotografijam doda svetlost in briljantne barve.

Velika CEWE FOTOKNJIGA mat fotopapir

Velika CEWE FOTOKNJIGA mat fotopapir

od 35,85 €*

Resnično profesionalni izgled: zahvaljujoč CEWE FOTOKNJIGI na izjemnem mat fotopapirju bodo vaše slike izgledale resnično profesionlno.

Video v CEWE FOTOKNJIGI

Ohranite več kot samo fotografije vaših doživetij. Vaše videe lahko vstavite tudi v CEWE FOTOKNJIGO. S pomočjo QR kode si ga lahko pogledate na vašem pametnem mobilnem telefonu ali teblici kjerkoli in kadarkoli.

Garancija zadovoljstva

za CEWE FOTOKNJIGE, CEWE koledarje, CEWE voščilnice in CEWE stenski dekorVaše zadovoljstvo z našimi CEWE izdelki je pomembno. Zato vam garantiramo najvišjo kvaliteto izdelave ter storitev - vsakokrat.

Za več podrobnosti o naši Garanciji zadovoljstva obiščite stran z več informacijami.

Kakovost papirja

Izberite si tip in kakovost papirja


Izbirate lahko več vrst papirja. CEWE FOTOKNJIGO vam izdelamo v digitalnem natisu, s sijajnim premazom ali na fotopapirju. Na voljo je tudi premium mat papir.
CEWE stenski koledar A4 fotopapir

CEWE stenski koledar A4 fotopapir

od 14,07 €*
Izdelano z ljubeznijo za babico, dedka ali celo strica: Z našim CEWE stenskim koledarjem A4 jim boste naredili veselje vsak dan.
Ne pozabite: naš CEWE stenski koledar A4 vam je na voljo v portret in panorama formatu.
CEWE stenski planer koledar A3

CEWE stenski planer koledar A3

od 17,29 €*
Rojstni dnevi, družinske proslave ali drugi pomembni datumi, ki jih nikoli več ne boste pozabili. V naš CEWE stenski planer A3 koledar lahko vnesete tako fotografije kot besedilo. Tako bo vaš koledar resnično izdelan vam na mero.
CEWE stenski koledar A2 panorama fotopapir

CEWE stenski koledar A2 panorama fotopapir

od 45,82 €*
Vaš celoletni družabnik v impresivnem formatu: zahvaljujoč profesionalnemu fotopapirju bodo barve in kontrast vaših fotografij izgledali kot nikoli prej. Dodajte vaš oseben tekst in nastalo bo vaše lastno umetniško delo.
CEWE Klasične voščilnice

CEWE Klasične voščilnice

od 13,70 €*
Pričarajte nasmeh na obrazu vaših dragih: vaši popolnoma osebni božični pozdravi, lastnoročno izdelani.
CEWE voščilnica XL

CEWE voščilnica XL

od 15,70 €*
Oblikujte z vaših najlepših družinskih fotografij osebne božične pozdrave. Z našimi predlogami in vašimi fotografijami se vaše slike spremenijo na originalne praznične pozdrave. Na voljo v kompletu 10 voščilnic.
CEWE voščilnica 14x14 cm

CEWE voščilnica 14x14 cm

od 17,99 €*
Vaše božične voščilnice bodo ustvarile nepozaben vtis v vaši družini ali pri prijateljih. Na voljo kot komplet 10 voščilnic.
CEWE voščilnica 13x18 cm

CEWE voščilnica 13x18 cm

od 19,99 €*
Izredno veliko prostora za vaše fotografije in osebne pozdrave za vašo družino in prijatelje. Na voljo kot komplet 10 voščilnic.

CEWE voščilnice z videom

Pozdravite svoje bližnje drugače - vstavite v vaše božične razglednice video-pozdrav. Preko QR kode si lahko vaš video lahko ogledate kadarkoli na pametnem mobilnem telefonu ali tablici.
Okrasni komplet vam prinaša številne možnosti za izdelavo originalnih voščilnic. Vaše voščilnice lahko okrasite na sprednji, zadnji ali notranjih straneh s 3D aplikacijami in okrasnim trakom. Vaša kreativnost ima prosto pot!
CEWE Foto na penasti podlagi

CEWE Foto na penasti podlagi

od 14,23 €*
Zelo lepa ideja za božično darilo: CEWE Foto na penasti podlagi vas bo prepričal z visoko kvaliteto ter dolgo življensko dobo barv. Velikost formatov do 100x150 cm.
CEWE Foto trak

CEWE Foto trak

od 24,27 €*

Nova dekoracija za vaše stene!
Foto trak predstavi vaše fotografije v novi dimenziji. Vaše najljubše fotografije lahko uporabite v pokončnem ali ležečem formatu.

CEWE Foto na aluminiju

CEWE Foto na aluminiju

od 18,97 €*
Resnično ekskluzivno: vaše fotografije v antirefleksni, mat izvedbi. Format, ki je točen na milimeter - bo vsakemu naredil veselje.
CEWE Foto za akrilom

CEWE Foto za akrilom

od 23,72 €*

popolne barve in občutek globine, za umetniška dela, ki dvakrat presenetijo - z motivom in izvedbo - primerno za interier ali exterier.

Ovitek za telefon

Ovitek za telefon

od 19,99 €*
Podarite vašemu telefonu edinstven ovitek z vašo fotografijo.
Premium blazina

Premium blazina

od 28,47 €*
Sodi k vašim božičnim praznikom tudi ščepec romantike? Potom spoznajte našo premium blazino. Za crkljanje z vašimi najbližjimi.
Los
12,90 €*

Za božič lahko naš los skoči v sanke k Božičku. Nič čudnega, takega prikupnega pomočnika bi si želel vsakdo, kaj ne?

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.