Stanje naročila

Dostava in plačilo

Načini naročanja:

  • na spletu, preko spletne strani
  • z brezplačnim programom CEWE Fotosvet, ki je bil prenesen s spletnega mesta

Načini dostave:

  • osebni prevzem
  • dostava na vaš domači naslov

Osebni prevzem:

Ob naročilu po prijavi/registraciji, lahko preprosto izberete poslovalnico v kateri bi radi prevzeli svoj foto izdelek. Poiščite in izberite svojo najbližjo poslovalnico!

Dostava na vaš domači naslov:

Ali želite prevzeti foto izdelek doma ali v službi? Pri naročilu po prijavi/registraciji izberite dostavo na vaš domači naslov!

Partner:

DPD

Kontakt - DPD služba za stranke:

Telefon: 01/513-2300

Elektronska pošta: podpora@dpd.si

Od ponedeljka do petka med 07.00 in 18.00

Kdaj se izvede dostava?

DPD bo pošiljko dostavil od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

Kje najdem podrobnejše informacije o pošiljki?

Spremljanje stanja paketov » Na DPD strani je spremljanje stanja paketov na voljo kadarkoli v dnevu. V povratni pošti o opravljenem naročilu, najdete potrebno število paketov.

Na dan dostave ne bom na izbranem naslovu. Kaj storiti v tem primeru?

Če želite spremeniti naslov za dostavo, lahko to storite preko povezave v prejetem e-mailu DPD kurirske službe. Če ste ob naročilu vnesli napačen naslov ali vnaprej veste, da ob dostavi izdelka ne boste na izbranem naslovu, lahko datum dostave spremenite preko povezave v prejetem e-mailu DPD kurirske službe ali pokličete na 01/513-2300.

Po 2 neuspešni dostavi se paket vrne pošiljatelju.

Koliko stane pošiljanje na domači naslov?

Ne glede na težo paketa je strošek dostave na vaš domači naslov 4,95 €.

POMEMBNO: Stroški dostave v primeru naročanja različnih kategorij izdelkov

Načini plačila:

V primeru osebnega prevzema:

Plačilo po povzetju

Način plačila je odvisen od trgovine, v kateri želite izdelek prevzetii. Natančne podatke o načinu plačila lahko izveste v poslovalnici, kjer boste prevzeli izdelek.

V primeru dostave na vaš domači naslov:

Plačilo po povzetju

V primeru plačila po povzetju plačate ceno naročenega izdelka in dostavo. Ob prevzemu kurirju plačate z gotovino. Pri plačilu po povzetju naslov za dostavo ne more biti drugačen od naslova na računu.

Bančna kartica

Kreditna kartica

Plačilo z bančno kartico je možno tudi pri naročanju prek spleta in s programom CEWE Fotosvet - z Visa in MasterCard. Znesek se od računa odšteje šele po izdelavi izdelka in ne po oddaji naročila. Če naročilo ni bilo uspešno, bo znesek le rezerviran, vendar račun ne bo bremenjen. Če izberete to vrsto plačila, lahko nastavite različne naslove za dostavo in za izstavitev računov.

POMEMBNO: Stroški dostave v primeru naročanja različnih kategorij izdelkov

Stroški dostave v primeru naročanja izdelkov z različnim rokom dobave

Če vaše naročilo vsebuje različne kategorije izdelkov, ki se razlikujejo v času dostave, zaračunamo ceno pošiljanja po kategorijah izdelkov.

Kategorije izdelkov: fotografije, premium fotografije, digitalni plakati, fotografski izdelki, CEWE FOTOKNJIGE, fotokoledarji, stenski dekor, foto voščila.

Naročilo izdelkov z različnim rokom dobave

Če eno naročilo vsebuje več izdelkov z različnimi dobavnimi roki, bomo naročene izdelke poslali skupaj, kar pomeni, da je v tem primeru treba upoštevati najdaljši čas dostave.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.