Stanje naročila
Takojšnji natis v trgovinah

Takojšnji natis

Ali nujno potrebujete natisniti fotografije? Zahvaljujoč napredni tehnologiji lahko sedaj v določenih trgovinah fotografije natisnete takoj!

V tem primeru se vam ni treba prilagajati času dostave! Zahvaljujoč CEWE Foto kiosku, dobite svoje fotografije takoj z neomejenimi kopijami in popolno kakovostjo!

Upravljanje s CEWE Fotokioskom je zelo enostavno.

Fotografije prenesite iz računalnika na odstranljive medije - npr. USB, pomnilniška kartica, CD / DVD; za fotografije shranjene na telefonu pa je na Foto kiosku na voljo tudi kabel za prenos. V Foto kiosk vstavite prenosni medij ali priklopite pametni telefon in izberite možnost Takojšnjega tiskanja.

Cene izdelkov za Takojšnji natis boste našli na Foto kiosku.

Vaše fotografije brez čakanja

Ste že neučakani, kdaj boste v rokah držali svoje najlepše družinske fotografije? Bi radi pokazali vašim prijateljem fotografije s poletnega dopusta, s katerega ste se ravnokar vrnili? V naših foto kioskih lahko takoj natisnete fotografije velikosti od 10 x 15 cm do celo 20 x 30 cm. In to celo na pravem fotopapirju najboljše kakovosti.

Ustvarjalni foto kompleti

Foto kompleti so izvrstna rešitev, če želite natisniti fotografije ob koncu šole ali ob drugi posebni priložnosti in fotografije že imate pripravljene na katerem koli pomnilniškem mediju. Ni potrebno, da se posebej za to priložnost fotografirate. Posamezne fotografije v foto kompletu so na voljo v velikosti 3 x 4 cm, 3,5 x 4,5 cm in 5 x 7 cm ali v njihovih kombinacijah. V foto kompletu je lahko več fotografij z istim ali različnim motivom. Vsi foto kompleti so natisnjeni v velikosti 15 x 20 cm.

Razglednice in voščilnice na preprost in hiter način

Ste pozabili na rojstni dan vaših najdražjih in jih želite presenetiti s posebno voščilnico? Voščilnico z lastno fotografijo in lastnim besedilom oblikujete takoj, brez čakanja, v naših foto kioskih. Na voljo sta velikosti 10 x 15 cm in 15 x 20 cm.

Izbirate lahko med različnimi motivi za različne priložnosti. Dovolj je, če v foto kiosk prenesete lastno fotografijo, dodate besedilo in si izberete eno od privlačnih oblikovalskih predlog. 

365 dni veselja na 13-stranskem koledarju

Koledar z lastnimi fotografijami je izvrstno darilo v zadnjem hipu za prijatelje ali družino. Na voljo je v formatu 15 x 20 cm.

 

V našem foto kiosku si že v par minutah natisnete 12 posameznih koledarskih strani in še naslovno stran. Darilo zavijete s praktičnim lepilnim trakom Unibind, ki je vštet v ceno izdelka.

 

Pri tisku lahko zbirate med različnimi privlačnimi oblikovalskimi predlogami. Začetni mesec lahko poljubno izberete.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.