Stanje naročila

Pomoč

samo za vas

Pokličite nas brezplačno
Oddelek za pomoč uporabnikom
Naša pomoč, vaša prednost
6 dni v tednu
vam na razpolago
Hitra dostava
Preizkušena kakovost izdelkov
Večkratni zmagovalci testov

CEWE FOTOKNIGA - pregled papirjev, ki jih uporabljamo pri izdelavi fotoknjig

CEWE FOTOKNJIGA pregled papirjev

Vrste papirja pri CEWE FOTOKNJIGI

Digitalni natis

Digitalni tisk


Kakovost izdelkov je za nas izredno pomembna, zato za vse različice CEWE FOTOKNJIG uporabljamo kakovosten premium papir. Večinoma gre za papir 200 g/m², pri vezavi v obliki fotoknjižice pa 150 g/m² papir.


Poseben papir pripada CEWE FOTOKNJIGI XXL panorama s platnenimi platnicami ali imitacijo usnja, kjer uporabljamo 250g/m² papir.

Digitalni natis Premium mat

Premium mat


Zadržanega videza, toda premium občutka. V CEWE FOTOKNJIGI na premium mat papirju bodo zablestele fotografije v visoki ločljivosti, ker pri izdelavi uporabljamo poseben HD tisk. Zahvaljujoč temu tisku bodo motivi na fotografijah izjemne kakovosti..


Za tovrstni tisk uporabljamo kakovosten papir za digitalni tisk z gramažo 170 g/m². Mat papir pa ni samo v fotoknjigi, tudi platnice se ponašajo z matnim videzom. Resnično izjemen videz.

Visoko sijajni digitalni natis

Digitalni tisk s sijajnim premazom


Za CEWE FOTOKNJIGE s sijajnim premazom uporabljamo kakovosten premium 200 g/m² papir.


Med procesom izdelave so notranje strani prevlečene s sijajnim premazom, zato barve v CEWE FOTOKNJIGI še dodatno zažarijo.


Obenem premaz tudi pripomore, da so strani odporne proti vlagi in umazaniji.

Fotopapir mat

Fotopapir mat


CEWE FOTOKNJIGA na fotopapirju je izdelana po klasični »mokri« metodi, kjer se celotne strani razvijejo na fotografski fotopapir.


Po tem procesu se strani zlepijo skupaj in tako nastane posebna vezava, pri kateri se strani ne dvigujejo iz sredine ven, temveč so popolnoma ravne. Pri vezavi nastane ploska površina, zato je vezava idealna za velike panoramske fotografije čez obe strani.

Fotopapir sijaj

Fotopapir sijaj


Pri CEWE FOTOKNJIGI imate tudi možnost izbire sijajnega fotopapirja. Postopek izdelave je podoben kot pri fotopapirju mat.


Tudi ta različica CEWE FOTOKNJIGE prinaša detajle z neverjetno globino, ki zaradi sijajnega papirja še dodatno zablestijo. Vaša CEWE FOTOKNJIGA bo še bolj edinstvena in izjemna.

Fotopapir premium mat

Fotopapir premium mat


 

  • Na voljo za fotoknjige s plosko vezavo
  • Posebna matna površina brez odseva
  • Popoln prikaz detajlov, mehki kontrasti in naravne barve
  • Do 130 strani

 

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.