Stanje naročila

Pomoč

samo za vas

Pokličite nas brezplačno
Oddelek za pomoč uporabnikom
Naša pomoč, vaša prednost
6 dni v tednu
vam na razpolago
Hitra dostava
Preizkušena kakovost izdelkov
Večkratni zmagovalci testov
Zufriedenheitsgarantie
Garancija zadovoljstva

Garancija vašega zadovoljstva


Vaše zadovoljstvo z vašo lastno CEWE FOTOKNJIGO je za nas zelo pomembno. Vedno se trudimo zagotoviti vrhunsko kakovost in najboljšo storitev.

Za kakršne koli informacije glede naročanja se lahko od ponedeljka do sobote obrnite na oddelek za pomoč uporabnikom.

Spoštovani kupec, 

če z nakupom niste zadovoljni, se lahko v roku 6 tednov po prejetju CEWE FOTOKNJIGE, obrnite na nas. Povejte nam, zakaj z nakupm niste zadovoljni. Ponovno naročilo bo brezplačno ali pa vam bomo v celoti povrnili denar. Za to vam jamčimo!

Kdaj vam jamčimo za vaše zadovoljstvo?

Zagotavljamo vam brezhibno kakovost CEWE FOTOKNJIGE. Če v šestih tednih po prejemu ugotovite, da z naročilom niste zadovoljni, vam naročilo ponovno izdelamo ali pa v celoti povrnemo denar.

Kako lahko vrnem foto knjigo?

Če ste prejeli vašo CEWE FOTOKNJIGO po pošti in z njo niste v celoti zadovoljni, se obrnite na nas preko e-pošte ali nas pokličite na telefonsko številko (080 17 71) in nam vrnite naročilo. Na vašo prošnjo bo CEWE FOTOKNJIGO prevzel DPD. Prevzem je brezplačen. Po prejetju vaše foto knjige vam na vašo željo izdelamo novo ali pa vam vrnemo denar.

Če ste CEWE FOTOKNJIGO prevzeli v trgovini naših partnerjev in z njo niste v celoti zadovoljni, vrnite naročilo osebju trgovine. Ko bomo prejeli vašo foto knjigo, vam bomo izdelali novo ali pa povrnili stroške nakupa. Vašo novo CEWE FOTOKNJIGO lahko ponovno prevzamete v trgovini. V primeru vračila denarja to uredite v trgovini.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Do kdaj imam pravico vračila?

V šestih tednih po prejemu vaše CEWE FOTOKNJIGE imate možnost, da vrnete svojo CEWE FOTOKNJIGO in nam skupaj s številko naročila sporočite, da z naročilom niste popolnoma zadovoljni.

Kontakt:

Pomoč strankam vam je na voljo vsak dan v tednu med 7:00 - 20:00 na telefonski številki 080 17 71 ali pa preko emaila.

Vaš klic je brezplačen.


Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.