Stanje naročila
NAJBOLJŠA FOTO STORITEV NA SVETU - CEWE

CEWE je že tretjič osvojil prestižno nagrado TIPA World Award


Podjetje CEWE z izdelkom hexxas prejel nagrado „najboljša foto storitev na svetu”

Kot vodilno foto-storitveno podjetje v Evropi smo že tretjič - drugič zapored – osvojili nagrado TIPA. Tolikšne naklonjenosti mednarodne žirije v kategoriji "Best Photo Print Service" ni pogosto zaslediti. Leta 2018 je CEWE FOTOKNJIGA prepričala žirijo s posebno izboljšavo okrasnih elementov platnic, letos pa je nagrado osvojila CEWE novost - hexxas. Letošnja nagrada je za nas prav posebno priznanje, saj se je ideja o izdelku hexxas porodila v krogu naših zaposlenih. Izvedba in realizacija hexxas produkta je dokaz in rezultat dobrega medsebojnega sodelovanja.

Edinstven koncept zasnove

Sprejeta je bila odločitev o letošnjem dobitniku nagrade TIPA - najbolj zaželjene nagrade fotografskih storitev in izdelkov po svetu. CEWE produkti in novosti so dvakrat zapored prepričale žirijo „Technical Image Press Association (TIPA)”. Letošnji zmagovalni izdelek hexxas je v ponudbi od septembra 2018 v različnih velikostih in količinah. Zaradi svoje edinstvene šestkotne oblike je hexxas pravo umetniško delo, sestavljeno iz vaših osebnih fotografij. Hexxas kreativi dovoljuje prosto pot – fotografije natisnjene na šestkotne ploščice omogočajo kreativno ustvarjanje stenskih kolažev in razporejanje ploščice v poljubne oblike. Končna odločitev žirije, sestavljena iz 30 urednikov svetovno znanih fotografskih revij, je bila naslednja: "hexxas predstavlja nov koncept upodabljanja motivov v stanovanjskih in poslovnih prostorih (...) S pomočjo magnetnega sistema je pritrjevanja foto ploščic enostavno, omogoča pa veliko mero kretivnosti pri sestavljanju kolažev in različnih postavitev."

Raziskovanje ideje ostaja

V razvoj novosti CEWE izdelkov je vključen vsak sektor našega podjetja. Od približno 3900 zaposlenih je velik del, ki jih sodeluje tudi pri razvoju. Predstavniki z različnih regij redno predstavljamo svoje ideje na naših posebnih dogodkih - Dnevi inovacij, kjer si med seboj izmenjujemo ideje. V mnogih primerih so različne ideje posledica različnih kulturnih potreb in zagotavljajo izjemno priložnost za širši pogled sodelavcev na celotno sliko. Tako se je rodila ideja o hexxas. "Zato zmaga TIPA 2019 ni le priznanje za naš izdelek, pač pa tudi potrditev naših sodelavcev in njihovih metod," je dejal generalni direktor CEWE, dr. Christian Friege. "Osvojena nagrada ponovno kaže mero bogastva idej, ki se skriva v vsakemu izmed nas."

hexxas

Šestkotna mojstrovina: Vaši najljubši posnetki na hexxas šestkotnih ploščicah!


Vsaka od vaših fotografij je dragocen ulovljen trenutek. Hexxass poveže vaše trenutke v celoto! Tako lahko trenutke s potovanj umestite na številne šestkotne ploščice in jih razporedite v poseben hexxas kolaž briljantnih barv. Izbirate lahko med dimenzijami 18 x 15,6 cm in 27 x 23,4 cm. Če ste naredili posnetek, na katerega ste še posebej ponosni in bi ga želeli pokazati na kreativen, drugačen način, ima hexxas rešitev za vas. Na vsako od hexxas ploščic natisnemo delček posnetka, ko pa boste ploščice postavili skupaj, bodo tvorile čudovit hexxas, kolaž vašega posnetka. Poleg ploščic prejmete še priložene magnetke in Y ročaj, ki vam bo v veliko pomoč, da bodo razmaki med ploščicami enaki –v primeru, če boste vi tako želeli.

Žirijo je prepričala novost: Okrasni premazi platnic CEWE FOTOKNJIGE


CEWE FOTÓKÖNYV Tipa - A Világ Legjobb Fotószolgáltatója

29 urednikov priznanih fotografskih revij z vsega sveta je aprila izbralo zmagovalca za nagrado TIPA 2018 ( Technical Image Press Association). V kategoriji "Najboljša foto storitev" je vodilno fotografsko podjetje CEWE prejelo nagrado za novost pri CEWE FOTOKNJIGI - okrasnimi premazi platnic.

Prepričljiva na mednarodni ravni

TIPA je najprestižnejša nagrada za fotografske storitve in izdelke po vsem svetu. Odločitve o dobitnikih nagrad temeljijo na rednih raziskavah o izdelkih, ki seznanjajo bralce z inovacijami v industriji. Podjetje CEWE je prejelo svetovno znano priznanje TIPA v kategoriji "Najboljša foto storitev". Novost, okrasni premazi platnic CEWE FOTOKNJIGE, je bila ključnega pomena in je prepričala mednarodno žirijo. Pri oblikovanju platnice je možno dodati okrasne elemente z zlatim, srebrim in lak premazom in s tem dodatno popestriti platnico CEWE FOTOKNJIGE, ki je za izgled končnega izdelka ključnega pomena. "Veseli smo, da se je žirija odločila za podelitev nagrade CEWE FOTOKNJIGI in dodala posebne vtise" pravi CEWE vodja marketinga Thomas Mehls. "Z našimi izdelki zagotavljamo, da fotografije ne ostanejo zapisane le digitalno na različnih medijih, pač pa jih je z našo pomočjo mogoče zapisati tudi v fotoknjigo in jih občutiti in občudovati. Svetovna nagrada TIPA nas spodbuja, da še naprej omogočamo našim uporabnikom, da vsak dan uživajo ob gledanju svojih natisnjenih spominov. CEWE FOTOKNJIGA ponuja široko izbiro dimenzij, vrst papirja, tiska in drugih možnosti. " Člani TIPA so poleg novosti komentirali tudi možnost oblikovanja CEWE FOTOKNJIGE, ki s pomočjo foto programa vsakomur omogoča enostavno ustvarjanje lastnega osebnega izdelka, ne glede na stopnjo izkušenosti: "Postopek oblikovanja po korakih omogoča enostavno izbiranje fotografij in ustvarjanje fotoknjige," je ocenila žirija.

Širok izbor možnosti za edinstven izdelek

Vsaka platnica CEWE FOTOKNJIGE sporoča svojo zgodbo in čustva, povzroča pa radovednost o vsebini, izbiri fotografij in materialov, ter stilu oblikovanja. Okrasne premaze, zlate, srebrne in učinek laka, je možno izbrati za posamezne grafične elemente, kliparte, besedila in okvirje trdih platnic velike, velike panorame in XL CEWE FOTOKNJIGE. Izbira okrasnih elementov platnicam da sijočo noto in jih naredi še bolj posebne, še posebej primerna pa je za fotoknjige, ki obeležujejo posebne dogodke, kot so poroke, krst ali obletnice.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.