Best Buy Award - ponosni prejemnik nagrade je oddelek parfumerije
V raziskavi trga "Best Buy Award General Slovenia 2021/2022", ki jo je v februarju 2021 opravila organizacija ICERTIAS - International Certification Association GmbH, je bil Müller prvouvrščen (št. 1) v kategoriji: Trgovska veriga za prodajo parfumov.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje.
Veseli nas, da ste ponovno prepoznali našo kakovost in jo nagradili z nagrado - Best Buy Award - najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, katere ponosni prejemnik je oddelek parfumerije.
Best Buy Award je program/projekt nagrajevanja proizvodov, storitev in drugih subjektov, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu, njihovo nagrajevanje pa poteka na podlagi raziskave trga po mednarodno priznanih metodah raziskovanja.

Raziskave Best Buy Award so raziskave trga, ki jih opravlja ICERTIAS GmbH ali pooblaščeni partner ICERTIAS GmbH po mednarodno priznanih raziskovalnih metodah. V raziskavah Best Buy Award anketiranci, uporabniki določenih storitev, proizvodov in drugi subjekti, odgovarjajo na vprašanja, kaj po njihovem mnenju ali izkušnjah ali izkušnjah njihovih prijateljev in/ali družinskih članov nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v določeni raziskani kategoriji na trgu, ki je predmet raziskave.