Sodelujte in zadenite družinske počitnice v Termah Tuhelj
Nagradna igra je že zaključena...Svojo srečo lahko preizkusite tudi pri ostalih aktualnih nagradnih igrah!
Sodelujte in zadenite DRUŽINSKE POČITNICE v Termah Tuhelj

Terme Tuhelj so absolutni poletni hit za vse generacije. Najmlajši bodo uživali v novi vodni atrakciji Tuhi Land in v Vodnem mestu na notranjih bazenih.
Vodne kače in zaprtega tobogana Black Hole preprosto ne smete zamuditi. Čarobni Vodni planet z zdravilno termalno vodo, valovi, gejzirji, podvodnimi masažami, vodno reko in tobogani privlači tako otroke kot njihove starše. Z bogatim animacijskim programom otrokom ne bo nikoli dolgčas. Wellnes za vse generacije. Blatna masaža Tuhi, čokoladna masaža Tuhi, masaža Teenage dream in spa tretmaji v centru SPAeVITA so prilagojeni vsem starostim.

Paket DRUŽINSKE POČITNICE vključuje: 4-nočitve v hotelu Well **** za 2 odrasla in 2 otroka v Premium sobi, bogat samopostrežni zajtrk, lahka kosila na samopostrežni mizi s ponudbo vitalnih obrokov, večerja s širokim izborom zagorskih in nacionalnih specialitet ter posebej pripravljenih jedi na kuhalnem pultu po nasvetu naših kuharjev, neomejeno pijačo med obroki (kosilo in večerja) - vino, pivo, sokovi, kava / čaj, neomejeno število bazenov na vodnem planetu z novo akcijo za najmlajšo - Tuhi deželo, 1x družinski izlet GRATIS (Veliki Tabor, Muzej krapinskih neandertalcev, Muzej Seljačka buna ali Zoo Zagreb), plavanje v Termah Olimia (Termalni park Aqualuna ali Termalija Relax), animacijski program WELL za otroke - aquafun z maskoto Tuhi v bazenih, ustvarjalne delavnice za otroke, zabava v otroški igralnici, družinski čas za šport - uporaba športnih igrišč, neomejena uporaba fitnes opreme, neomejena sprostitev v savni (ko je bivanje v klasični sobi samo 1 x), možnost brezplačne izposoje koles, tudi za otroke. Rezervacija termina glede na povpraševanje in razpoložljivost najkasneje do 8.9.2019. Več informacij v pravilniku.

Možnost sodelovanja: od 01.07.2019 do 13.07.2019