Jesenska ponudba za družine

Pohitite in rezervirajte počitnice na Hrvaškem! Z jesensko ponudbo Falkensteiner hotela Park Punat boste preživeli nepozabne počitnice z all-inclusive storitvijo! ne spreglejte tudi posebne ponudbe za vso družino: tropski akvarij otoka Krka!

Otroci do 11,9. leta imajo brezplačno bivanje v družinskih sobah
1 x družinska vstopnica za tropski akvarij otoka Krka
Hotel s štirimi zvezdicami se nahaja v parku v neposredni bližini obale v kraju Punat na otoku Krku. Je popolna destinacija za nepozabne družinske počitnice s pestro izbiro dodatnih aktivnosti za družine, ki je od morja oddaljena le nekaj minut. Hotel se ponaša s široko izbiro jedi, ki so mešanica italijanske in hrvaške kuhinje ter lokalnih vin.

Arhitekta Duspara in Travaš sta v izbiro barv in materialov za Falkensteiner hotel Park Punat na Krku vložila veliko truda. Njun cilj je bil zagotoviti, ustrezno umestitev hotela v mediteransko okolje. Stropi v hotelu so na primer izdelani iz materiala, ki spominja na ladijsko opremo. Barvna paleta je v mediteranskih pastelnih tonih. Med bivanjem v tem družinskem hotelu se boste počutili, kot da ste prav na morju, kar vam nudi popoln užitek v družinskih počitnicah.