Novice

Aktualni akcijski letaki oz. katalogi

Tukaj najdete pregled aktualnih akcijskih letakov in katalogov. Enostavno izberite želen letak.

Luxus
Luxus

Bitte wählen Sie Ihr Bundesland aus!

 

 

Prosimo upoštevajte, da je veljavnost ponudbe časovno omejena. Več informacij o veljavnosti najdete na posameznem letaku.

Kljub skrbnosti in načrtovanju se lahko pripeti, da katerega izmed izdelkov v Vaši poslovalnici ne bo na voljo. V takšnem primeru se prosimo obrnite na naše zaposlene in potrudili se bomo, da boste želeni izdelek prejeli. Za morebitne napake se opravičujemo. Navedene cene so v €. (EUR) Ponudba velja do razprodaje zalog v količinah za potrebe gospodinjstva.
Ponudba »UGODNO« se na letaku uporablja pri izdelkih s trajno dobrim razmerjem med ceno in kvaliteto, z dodano vrednostjo (npr. dodaten gratis izdelek, večja militraža/gramaža itd.), z omejeno izdajo, s promocijskim pakiranjem ali ki so na voljo v določeni sezoni (npr. Velika noč, Božič, Valentinovo itd). Pri izdelkih, kjer so za delovanje potrebne baterije, razen če ni drugače navedeno, baterije niso priložene. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Pri skupinskih slikah velja navedena cena za opisani izdelek. Izdelki so v prodaji brez dekoracije. Slika je lahko simbolna.

Prosimo, upoštevajte: za ogled PDF dokumentov potrebujete Acrobat Reader™, ki ga lahko prenesete tukaj.

Skyscraper Werbung